vineri, 17 mai 2013

Protectie UV si pentru par


     Niciodata nu mi-a trecut prin minte ca si parul are nevoie de protectie UV. Acum ca am citit despre asta, ma mir ca nu m-am gandit pana acum la asa ceva. Se spune ca daca ai parul aranjat, ai rezolvat 70% din treaba. Asa ca fetelor, trebuie sa avem grija si de el. N-o sa va zic sa-l tundeti regulat pentru ca nici eu n-o fac, dar am un secret: tunsul la fir:))) Va ganditi ce prostii mai debiteaza asta. Pai, ma duc cam de 2-3ori pe an la taiat de varfuri. Nu mai des pentru ca imi place sa-l am lung si la coafor desi zici:1cm-uuuuuu intotdeauna pica 2cm. Intre aceste perioade, iau forfecuta si imi verific varfurile, cum gasesc unul bolnav/despicat cum tai exact buba si restul firului ramane intact. Poate  ca multe dintre voi faceti asa, dar nu v-ati gandit sa scrieti pe blog despre asta. Si sa fiu sincera nici eu, doar incepusem sa va spun despre protectia UV pt par:)

     Sa continuam cu subiectul despre uv. Dupa ce am citit pe site-ul andreei raicu despre asta, in seara respectiva la dus ma uit mai cu atentie la balsamul meu de par si surpriza!!!Foloseam deja un asemenea produs dar habar nu aveam.
      Este vorba despre balsamul Balea pentru brunete/satene, balsam ce mi l-am luat asta-iarna pentru ca prea mi se electriza parul din cauza ca se freca de haine.

 Acum citind mai cu atentie ambalajul, am descoperit ca acest balsam ofera si reflexii parului negru/saten.


 Mi s-a parut mie ca are un luciu frumos de la o vreme, chiar daca nu mai foloseam tratamentul prezentat-aici-,cand il dadeam si cu zeama de lamaie pt luciu. Precizez ca parul meu nu este vopsit.

      Chiar nu stiu cat de bine imi protejeaza acest balsam parul, ma gandesc ca totusi l-am clatit dupa ce l-am aplicat..
     Pana la urma exista palarii,nu?Degeaba am balsam daca fac insolatie. Noi brunetele stim ce repede ni se incalzeste parul cand ne gaseste soarele. Data viitoare cand o sa ma duc la plaja,o sa-i pun prietenei mele blonde mana pe cap sa vad daca gandeste, ups, daca ii arde parul:)) Roxa draga, noroc ca nu ma citesti.

2 comentarii:

  1. Hahaha, hai ca mi-a placut foarte tare nota amuzanta in care ai scris postarea asta :P
    Sincera sa fiu, chiar nu m-am gandit la protectia parului, desi cred ca am si eu unul dintre bifazicele Anian cu protectie UV. Oricum nu conteaza, nu prea cred in asta, ca sa fiu sincera :P
    Referitor la faza cu taiatul varfurilor, sa stii ca ai dreptate, asa fac si eu. Doar de vreo 3 ori merg la coafor pe an, in rest eu singurica cu foarfeca il rezolv! :P

    RăspundețiȘtergere
  2. Taiatul varfurilor e ca o terapie, te relaxeaza:)
    Nici eu nu m-am gandit, pana nu s-au gandit altii:))

    RăspundețiȘtergere