duminică, 12 mai 2013

Fond de ten Radiant Air Finish

     Astazi nu am chef de nimic dar parca simt totusi nevoia sa scriu cate ceva.
     Ieri a fost o zi tare calduroasa si mi-am pierdut mintile la plaja. Rezultatul? M-am bronzat cam tare si nu stiu daca o sa mi se mai potriveasca fondul de ten preferat. Si pentru ca aveam de gand sa testez un nou fond de ten, primit de la o prietena si pe care voi il cautati pe google foarte mult, m-am gandit ca astazi sa fie ziua lui.

     Este vorba despre Radiant Professional Air Finish nuanta #5 medium tan. Ce am incercat eu acum cateva luni era alta varianta a fondului de ten de la Radiant, nu-i mai stiu denumirea dar era ceva cu finish mai mat.

    Aceasta varianta Air Finish, are 40ml si nu stiu cat costa,cred ca 60-70 ron. L-am aplicat de dimineata peste crema cu FPS 45 Paula`s Choice.
      Se aplica usor, nu am folosit insa pensula Sigma ci degetele, pentru ca necunoscand acest fond de ten nu am vrut sa am surprize neplacute si sa-mi pateze pensula. 
    Acoperirea este medie spre usoara si am fost surprinsa sa constat ca desi credeam ca o sa-mi fie prea inchisa nuanta #5 medium tan, mi se potriveste foarte bine si asta nu ma bucura neaparat, pentru ca  dupa cum o sa vedeti si mai jos in poze, mult iubitul meu Estee Lauder double wear rattan pare deja prea deschis. Poate o sa fiu nevoita sa trec la Estee Lauder Nutritious intensity 3, care acum cateva saptamani parea pentru mulatre:)

     Nu-l simt a fi un fond de ten potrivit tenului gras pentru ca nu reuseste deloc sa lupte cu sebumul. Necesita retusuri din ora in ora cu pudra de matifiere.
      Imi place insa ca nu-l simti deloc pe fata, nu strange pielea si nu accentueaza ridurile.  
    Finish-ul nu este mat si necesita aplicarea unei pudre pulbere peste. Eu am folosit ca de obicei loose setting powder Laura Mercier. Pudra asta o am deja de un an si abia am consumat jumatate. Am citit inainte s-o cumpar ca e spornica, dar nu-mi imaginam ca e chiar atat de spornica.
      Si daca asteptati o concluzie despre acest fond de ten nu stiu care e asta. Nu pot sa spun nici ca-mi place, dar nici ca-mi displace. Mi se pare prea hranitor pentru fata mea. Eu am sebumul care se ocupa de asta:) 
    









Dar totusi fata mea arata bine cu el. Sunt sigura ca o sa mai pun mana dimineata pe el, pentru a-l aplica, dar nu as scoate bani din buzunar ca sa-l recumpar.  

2 comentarii:

  1. Cat de faina e culoarea, cred ca ti se potriveste perfect, perfect, cel putin din ceea ce se vede pe mana.
    Eu, precum am mai zis, acum cativa ani am incercat un fond de ten Radiant de la o colega de serviciu si mi-a placut foarte, foarte mult, insa nu l-am notat si nu mai stiu sigur ca este. Tot am zis ca il cumpar atunci cand l-am descoperit, insa aveam si atunci prea multe deschise si nu am mai facut-o, apoi mi-a iesit din minte. Uite ca mi-ai adus aminte de el iar... :P Mi-ar placea niste mostre sa mai il incerc o data, dar nu air finish ca sigur nu era asta :p
    Sa-l folosesti cu placere! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Radiant este o firma care are produse profesionale. Am avut un fard ce-l foloseam la iluminarea zonei de sub sprancene si l-am folosit pana n-a mai ramas nimic din el:) Foarte bune produsele, si nici nu sunt asa de scumpe. Fondul acesta de ten insa nu este pentru tenul meu. Pe mana bronzul este mai puternic decat pe gat/piept, fata o protejez cu 45spf, pentru ca folosesc exfolianti, dar asa e, mi se potriveste destul de bine nuanta.
    Multumesc!

    RăspundețiȘtergere