sâmbătă, 7 iulie 2012

E.L.F. in Arad

        Nu pot sa zic ca stiu prea multe despre produsele ELF. Cautam produse cosmetice la preturi accesibile pe net si am dat peste site-ul lor (cel romanesc). Din tara nu-mi place sa comand pentru ca la orice comanda se adauga taxele de transport, care daca ai putine produse, poate fi mai mare decat comanda efectiva. Cu exceptia pudrei Laura Mercier, nu-mi comand produse scumpe, asa ca ma uitam pe site-ul elf mai mult din curiozitate, nu ca ar fi ele scumpe, dar ma gandeam la transport.
         Am fost insa surprinsa sa aflu ca depozitul elf din romania isi are sediul in orasul meu, Arad, asa ca vreo 2 saptamani cand ma duceam prin mall pe la noi, ma tot uitam sa vad daca ii gasesc cu vreun stand. Nu i-am gasit asa ca am pus mana pe tastatura si le-am scris un mail, in care  i-am intrebat cum pot sa cumpar de la ei. Acum o sa ziceti ca-s subiectiva, ca-s aradeni ca mine si ca-i vorbesc de bine, dar chiar am fost placut surprinsa de rapiditatea cu care mi-au raspuns la mail, raspuns in care-mi dadeau unda verde in a merge direct la depozitul lor de unde sa-mi cumpar ce vreau. Se afla chiar pe strada paralela cu locul meu de munca, asa ca am fost si mai incantata ca am putut sa-mi rup din pauza de masa si sa-i caut. Am ajuns la ei, am sunat la sonerie si m-a intampinat o tipa blonda draguta care m-a intrebat ce vreau sa cumpar. Nu va lasa sa cotrobaiti prin magazin, pentru ca de fapt e un depozit, asa ca trebuie sa stiti de la inceput cam ce vreti sa cumparati, sau daca nu, sa  va lasati pe mana lor. Am vrut un fard roz deschis pentru arcada si mi l-au dat pe cel din poza de mai jos:

         Este nuanta Silver Lining, cod 2003. Nuantele de pe site nu mi se par exacte cu realitatea, asa ca daca tot am facut poze, poate vreodata vreuna dintre voi veti fi interesate sa o comandati, asa ca va ajut eu cu o poza mai de aproape.

          Nu asa incepute le-am cumparat, eu le-am "piscalit" cu buretelul ca sa vad nuantele. Le folosesc doar pe cele de sus, roz foarte deschis si roz putin mai inchis dar mai spre mov, pentru ca nu stiu sa ma machiez la ochi decat cu tus si cu fard deschis pe arcada. 

          Pentru scopul achizitionat si anume sa-mi lumineze arcada e foarte bun. Nu are luciul ala strident, ambele nuante de roz sunt frumoase si le aplic ori cu pensula, ori chiar cu buretelul cu care am cumparat fardul.
          Deoarece plimbarea pana la depozitul lor a fost cu scopul precis de a-mi cumpara buretelul (puff) de aplicat pudra pulbere, va prezit si a doua achizitie:


          In ambalaj sunt 4 buretei, asa ca am avut de unde da si pe la prietene. Preturile au fost la fel, 8 ron fardul si 8 ron bureteii, asa ca am facut o afacere profitabila. Transportul nu m-a costat nici macar o basica pe talpa, pentru ca asa cum spuneam, depozitul e aproape de mine. Abia astept sa-mi mai cumpar si alte produse de la ei pentru ca mi se pare ca raportul dintre calitate si pret e foarte bun.
         Si pentru ca a inceput weekend-ul,  inchei cu vorba baietelului meu, mama nu 'ucu, mama acaaaaaaaa.........

4 comentarii:

  1. Deci, am crezut pana acum ca sunt eu nebuna :-)) De fiecare data cand am comandat de la ei aparea undeva pe factura, Eminescu Arad... :-)) Am zis ca cine stie, ca nu are cum sa fie la noi in Arad depozitul... Culmea e ca de fiecare data cand imi comandam de la ei imi veneau produsele la posta... :-))

    RăspundețiȘtergere
  2. Hahaha! Ce tare:)O sa te serveasca din depozit, incearca sa vezi. Doar sa stii exact ce vrei, ca nu te lasa sa te plimbi printre produse. Mi-ai facut pofta cu ELF-ul:)

    RăspundețiȘtergere
  3. si daca pe site sunt produsele la reducere, din depozit le iau tot la reducere? sau la pret intreg?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cand mi-am cumparat eu, nu erau reduse nici pe site, asa ca nu stiu cu certitudine. Nu vad insa de ce n-ar fi tot reduse, mai ales ca ei nu mai pierd timp cu ambalarea pt curier/posta. Eventual scrie-le mail si-i intreaba.

      Ștergere