luni, 16 decembrie 2013

Zaţul dupa Black Friday

   

    Dupa ce au vuit bloggurile la vinerea neagra, iata vin si eu la urma, ca zatul ramas pe fundul unei cani de cafea... 
     Cumparaturile le-am facut o parte cu o saptamana inainte de vinerea neagra, in black friday " de Romania", adica cu o saptamana in avans:) pe site-ul http://www.makeup-shop.ro/. Tot ce vedeti in poza de mai sus a fost 88 ron cu tot cu transport cu posta romana.
     Pensula evantai a fost cel mai ieftin produs, 7 ron la reducere. Acum am vazut ca e 24 ron pe site.
O folosesc la aplicarea blush-ului si mie imi place tare mult. Imi place ca apuca putin produs si nu risc sa-mi evidentiez pometii mai mult decat e cazul. Nu uitati ca sunt o persoana care a descoperit utilitatea blush-ului doar de vreo 2-3 luni. E buna si atunci cand vreau sa-mi conturez fata sau sa-mi pudrez putin gatul cu o pudra mai inchisa, atunci cand folosesc un fond de ten mai inchis ca nuanta decat gatul si nu vreau sa aplic fond de ten si pe gat.
    Al doilea produs cumparat este buretelul Real Techniques Miracle Complexion by Samantha Chapman. La 22 ron cat am dat pe el atunci, acum nu mai este pe stoc, isi face treaba de minune. 

       Pot sa spun ca atunci cand l-am cumparat n-am fost prea incantata de achizitia facuta, asta pentru ca nu stapaneam bine tehnica de aplicare, adica nu am urmat instructiunile. Nu umezeam buretelul inainte si cu el uscat, mai mult murdaream buretelul decat sa aplic fondul de ten. De cateva zile, doar cu el mai aplic fondul de ten Mac si finish-ul este chiar natural.

    Secretul este sa umezesc bine buretelul si sa am rabdare cand aplic fondul de ten cu acest buretel, deoarece timpul de aplicare se dubleaza. Cu pensula merge mult mai repede, dar cu acest buretel consum tot doua picaturi de fond de ten, ca atunci cand il aplic cu mana. Cu pensula consum 2-3 picaturi asa ca incerc sa ma abtin in a mai folosi pensula. Cred ca n-am mai folosit pensula Sigma F80 de mai bine de o luna. Aplica exceptional, dar ma lasa fara fond de ten:))
     Urmatorul produs, un iluminator pentru fata si corp de la Sleek Glo Peach Shimmer, 28 ron la reducere, acum 40 ron dar nu mai e pe stoc. 

Este de fapt o pudra compacta cu cinci nuante sidefate. Eu folosesc primele doua nuante (cele de sus) pe zona de sub spranceana, iar la partea cu deasupra pometilor inca experimentez. Am incercat si s-o folosesc ca blush (nuantele mai inchise) dar pentru ca sunt incepatoare la partea cu blush-ul, nu sunt inca pregatita  psihic sa-mi vad fata atat de stralucitoare:)
Clar si-a meritat cei 22 ron, insa imi mai trebuie timp "s-o stapanesc" deoarece stiu ca mai are calitati ascunse:)
     Rujul de mai jos, Sleek True Color Lipstick Coral Reef, la 20 ron, acum e 30 ron.
O nuanta puternica de coral, l-am luat sa-l dau cadou. 
      De Black Friday-ul original, cel din 29 noiembrie, cumparaturile au mai multe, dar putine pentru mine si multe pentru altii:) Am luat un set cadou Estee Lauder, un set parfum si crema de corp Bvlgari de pe site-ul http://ro.strawberrynet.com/main.aspx. Pentru mine, am dat prima mea comanda pe www.iherb.com: o crema Kiss my Face SPF 50 (12,5$) si pensula Expert Face Real Techniques by Samantha Chapman. (7$).Pentru ca a fost prima comanda pe site-ul lor, am primit o reducere de 5$, asa ca transportul mi-a iesit aproape pe gratis. Pe ambele site-uri comenzile le-am dat la interval de 30min -1 ora, insa produsele de pe strawberry au ajuns la mine acum o saptamana, iherb-ul e deocamdata pe drum.
     Asta a fost vinerea mea neagra, la o luna dupa eveniment:)
Vinerea trece, produsele raman:) Sa aveti o saptamana usoara! 

4 comentarii:

  1. Ma bucur ca ai gasit o alternativa la pensula, consumai prea mult fdt dupa parerea mea. Buretelul e minunat, aplicarea este f naturala, iar consumul mic :P Nu m-as fi gandit nici eu ca pot obtine asa bune rezultate cu el, din pacate dimineata tot degetele imi sunt cele mai ... la indemana :)))
    Ti-ai cumparat numai chestii super faine, iluminatorul mi-a stat si mie pe lista, dar am renuntat la el, am alte doua in schimb si mi-a trecut pofta, dar sunt sigura ca e foarte fain.
    Sa le folosesti cu placere, draga mea, te puuup!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Buretelul e foarte bun da, insa mai am pensula Expert Real Techniques de incercat, e pe drum de pe iherb. Sunt curioasa daca e mai buna decat burelelul.
    Astazi, draga Simona, am fost la manichiura si mi-a aplicat oja semipermanenta, m-am saturat de unghiile mele si uram sa mai aplic oja pe ele in fiecare zi. Sper sa ma tina oja asta macar doua saptamani.
    Multumesc de urare! Te pup si eu!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie cam asa imi tine oja semipermanenta. A fost cea mai buna alegere si in cazul meu, nu stiu de ce nu ma mai duc sa mi le fac...de zgarcita cred :P De vreo 2 luni cred, eu nu mai am nimic aplicat pe unghii. Mi s-au rupt la un moment dat si de atunci le tin scurte, scurte si nu am mai aplicat nimic. :( Mi-a trecut faza cu unghiile deocamdata, dar stiu ca o sa ma apuce iar, poate la anul dupa sarbatori, acum oricum am de facut curatenie, piftiiiiii (ce pofta imi e :P) si alte chestii prin casa, asa ca...
      Te pup si eu!!! :)

      Ștergere
    2. Deja mi s-a ciobit putin de pe o unghie...asta e deja blestem:))
      Cred ca mi-a aplicat aia prost, nu se poate chiar asa putin sa tina.
      Nici eu nu mi-am mai luat oje, chiar nu mai am chef de ele. Poate imi iau o lampa si gel si mi le fac singura... Ce-ti faci tu cu mana ta e cel mai bine, deoarece pui suflet si efort.
      Sa nu te aud cu piftiile, racituri le zic eu, ca te bat:)) Imi faci pofta de mor! Te pupam, eu si Tudor!

      Ștergere