sâmbătă, 28 decembrie 2013

Eu si 2013


     Anul 2013 a reprezentat pentru mine un an deosebit.
     Profesional, a fost un an zbuciumat, cel mai dificil si plin de provocari an din viata mea (profesionala). Am invatat lucruri pe care nu credeam vreodata c-o sa reusesc sa le invat, am avut stari de panica si momente pe care credeam ca n-o sa le depasesc vreodata. Si dupa ce am reusit sa-mi intru in ritm si sa invat o buna parte din ceea ce presupunea meseria respectiva, un mail cu o alta oferta de munca m-a dat de-a dreptul de pereti, la figurat bineinteles.
     Si iata-ma, ca la 11 ani dupa ce am renuntat la profesia sufletului meu, am revenit de unde am plecat. Nu regret acesti 11ani in care am profesat in domenii in care nu ma regaseam, pentru ca aceasta experienta m-a facut omul de astazi, mi-au scos in cale multi oameni frumosi la suflet care mi-au ramas alaturi si acum. Sper sa ma stabilizez aici, acum si sa fac ceea ce-mi place. Surprinzator, dar profesia ce-o alegeam la 14 ani, cand se spune ca esti nestiutor, daramite sa-ti mai alegi drumul in viata, a reprezentat alegerea cea mai buna pentru mine. Pacat insa ca n-am avut incredere in instinctul meu, in mine de atunci...
   
     Si trecand si la lucrurile superficiale, dar frumoase din viata mea, anul 2013 a fost anul in care am descoperit doua fonduri de ten de care am ramas puternic indragostita. Acestea mi-au schimbat putin infatisarea, mi-au sporit increderea in mine, mi-au oferit siguranta. Sunt capabila sa fac eforturi supraomenesti ca sa mi le cumpar/permit. N-o sa ma mai pot intoarce niciodata la ceea ce am avut inainte.



     Daca nu v-ati dat seama despre cine vorbesc, nu vreau sa va tin in suspans: primul descoperit este Estee Lauder double wear noua formula, nuanta 2W2 rattan 84,

galbejitul meu drag, asa cum imi place mie sa-l numesc. Daca nu l-ar fi avut Ioana mea draga, sa-l pot incerca la ea, cred ca nu l-as fi descoperit niciodata. La noi in tara nu se gaseste decat online si neavand tester, nu puteam sa-l testez:)

Al doilea, MAC fix fluid NC30, o nuanta mai inchisa decat rattan-ul, imi place de mor cum imi modifica nuanta pielii si ma face sa par putin exotica.

     Pe langa faptul ca am descoperit aceste doua fonduri de ten extraordinare, extraordinare pentru mine acum, sunt sigura ca exista si altele cu alte calitati, peste care inca nu am dat, am mai descoperit si metode diferite de aplicare.

Pana in acest an nu stiam de pensule, de buretei, de aplicarea umeda.


     Toate acestea la un loc ma fac sa caut si mai mult, sa incerc cat mai multe lucruri. Nu mi-am neglijat deloc baietelul, din contra, sunt acuzata ca-l tin prea aproape asa ca nimeni nu a avut de suferit din aceasta experienta. Poate ochii mei pe care-i chinui cu cautarile mele nocturne:) Poate ca voi, daca v-ati cumparat ceva, incurajate de experientele mele:)
     Va multumesc ca mi-ati fost alaturi in acest an 2013, plin de experiente maronii (sper ca nu e nevoie sa specific ca ma refer la fonduri de ten, nu la altceva:)), va multumesc pentru toate comentariile frumoase, pentru faptul ca nu am simtit niciodata vreun iz de rautate in ele, ci doar deschidere si incurajare.
 Va multumesc pentru ca ati intrat in viata mea! La multi ani!

6 comentarii:

  1. Draga mea, precum bine stii eu sunt cea care cu siguranta incurajata de experienta ta mi-am cumparat galbejitul de DW si cu siguranta fi mereu in trusa mea de cosmetice. Cu MAC-ul nu sunt lamurita inca, mai am putin din el, imi pare mereu altfel, nu stiu cum sa-l caracterizez inca, dar cu siguranta vreau acel Colorstay, nuanta trimisa de tine, deci tot datorita recomandarilor tale il voi cumpara si pe acesta. :)
    In rest, tu stii cat de mult ma bucur pentru faptul ca te-ai regasit profesional in cel mai frumos mediu posibil si chiar sunt fericita pentru tine. :)
    Te asteptam si la anul cu un bagaj nou de experiente de tot felul, nu doar cosmetice! :)
    Te pup si te imbratisez! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Galbejitul asta se gaseste din ce in ce mai greu:) Il urmaresc de ceva vreme pe ro.strawberrynet.com si tot nu-l gaseam. Intr-o seara, din disperare, mi-am comandat urmatoarea nuanta ca intensitate si anume #3W1 tawny. In seara asta l-am regasit si l-am pus de urgenta in cos. La 15 minute dupa ce am facut plata, gata rattan-ul de pe strawberry. Nu pot sa cred ce la spranceana l-am mai prins. Acum am pe drum, la distanta de 3-4 zile, ambele fonduri de ten. Nu-mi pare rau deoarece double wear-ul are valabilitate 24 luni de la deschidere. Oricum eu folosesc un fond de ten in 3 luni, iar celalalt daca e prea inchis acum, o fi bun la vara sau combinat cu rattan-ul, cand am chef de nuanta mai inchisa.
    Asa ca in anul 2014 o sa cititi despre estee lauder double wear nuanta #3w1, o prietena mi-a dat sa incerc Lancome R.A.R.E nuanta #3, Chanel Mat Lumiere #50 si maine primesc un pliculet esantion de la Ioana cu ...Guerlain Tenue de Perfection, exact in nuanta care cred ca mi se potriveste #3 bej natural.
    Mainile mi-s epilate, dupa revelion ma apuc de testat si de facut poze:)
    Bagajul de experiente cu care o sa vin sper sa fie doar cu experiente pozitive. Ma gandeam azi ce putine postari cu retete culinare am avut in ultima perioada si la cateva ore mi-a sarit ulei incins direct pe pleoapa. Cred ca am inchis ochii instant, altfel imi sarea in ochi. Avand aceasta experienta la activ, proaspata in memorie si pe pleoapa, sigur o mai trece multa apa pe Mures pana mai fac eu o mancare serioasa:)
    Te pup si eu!!

    RăspundețiȘtergere
  3. In ce domenii ai lucrat? Si cu ce te ocupi acum?Pe mine una m-ai facut curioasa:D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O sa scriu la un moment dat. Pana atunci, te las curioasa:)
      Nu e ceva extraordinar, stai linistita, adica nu-s chirurg sau n-am lucrat la pompe funebre:)) doar ca imi place sa pastrez o nota de mister, sa nu fiu descoperita de apropiati, care mi-ar putea taia elanul la scris:)

      Ștergere
  4. Ahhhh, ma multumesc si cu atat :D eu am 20, sunt la economie, dar sunt clueless in legatura cu ce vreau sa fac in viata..cred ca multi sunt asa....insa sunt de parere ca in fiecare domeniu ai ceva de invatat..de asta te-am intrebat :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca e nevoie sa lucrezi efectiv in cateva domenii, ca sa vezi daca ti se potrivesc sau nu. Si din ce am observat, da bine si in cv, arata ca nu ti-e frica sa inveti lucruri diferite, care toate la un loc, te formeaza profesional. Insa pentru tine, e greu cand o iei de la zero in alt domeniu. Dar lasand astea deoparte, pentru numele lui Dumnezeu, ce cauti tu, tanara cititoare, la ora asta pe blogul meu, in prag de petrecere?Du-te repede si te aranjeaza si la dans cu tine!!:)))

      Ștergere