miercuri, 5 iunie 2013

Strawberry


Nu, nu, de data asta nu e vorba despre site-ul online de cosmetice, ci despre o capsuna ce-am gasit-o/mancat-o zilele trecute. Parca nu-ti vine sa crezi ca mananci capsuni care chiar au gust, desi afara termometrul nu sare de 18 grade.
Capsuna era perfecta pentru o poza cu o manichiura frumoasa, dar am fost curioasa daca are gustul  ciudat, la fel cum si arata, asa ca am mancat-o fara s-o mai folosesc ca figuranta intr-o sesiune foto de manichiura:)
Capsunile au multa vitamina C, mai multa decat portocalele. Citeam ca 100 g de capsuni proaspete aduc un aport organismului de 98% din doza zilnica recomandata, fata de 75% cat aduc portocalele, bineinteles tot 100g de portocale. Au si indice caloric scazut, asa ca le putem manca linistite, fara sa ne afecteze silueta. Asta nu inseamna sa ingurgitam 3kile de capsuni la o masa....:)

 Mai multe despre capsuni nu am ce sa va spun si chiar nu vreau sa copiez texte stiintifice de pe net. Important e ca este sezonul lor acum, ca sunt sanatoase pentru organism si bune la gust.
Sa aveti o zi frumoasa si dulce!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu