luni, 19 noiembrie 2012

Am testat -Lancome Teint Idole Ultra 24h

     Normal ca nu se poate sa las sa  treaca o luna sa nu va descriu un fond de ten:) Mi-am pierdut oricum speranta de a mai gasi fondul de ten perfect asa ca si asteptarile mele s-au mai diminuat. Cred ca fondul de ten perfect poate fi doar pielea noastra, de care trebuie sa avem grija s-o facem sa arate cat mai bine. Dar nu pot sa nu mananc dulciuri si sa nu exagerez cu sarea, asa ca pielea mea nu va arata bine niciodata, cred.
     Poza va indica, clar, ca nu este vorba despre o achizitie, ci despre o testare. Oricum din experienta avuta pana acum cu fondurile de ten mi-am dat seama ca in cazul meu, nu am nevoie decat de una-doua utilizari, ca sa-mi dau seama daca mi se potriveste sau nu. Este o cutiuta sephora asa ca ati ghicit, am intalnit o d-soara draguta care mi-a pus putin pentru testare,din magazinul Sephora. Este vorba despre fondul de ten Lancome Teint Idole Ultra 24h. Recunosc ca m-a atras denumirea. Mi-am zis ca daca rezista 24 de ore, pentru mine si jumatate din aceasta perioada ar fi de vis. #37 reprezinta nuanta, desi mi se pare o ciudatenie. De ce va spun asta? Pentru ca am cautat pe site-ul oficial si nu am gasit ca ar exista aceasta nuanta. 

Ar fi doua variante. Ori d-soara de la Sephora a scris gresit (desi imi amintesc ca m-am uitat si eu pe testerul din magazin si scria 37) sau se fac alte nuante pentru europa? Habar nu am. 214 reprezinta pretul, adica 214 ron in Sephora, in varianta de 30ml. 

     L-am folosit ieri si astazi. Ieri fara primer si aplicat cu degetele, astazi cu primerul Sephora (baza de machiaj matifianta) si aplicat cu pensula pentru pudra de la ELF. Sincer, nu am observat nicio diferenta intre cele doua zile, ca si rezistenta. Denumira de 24 h m-a atras sa-l incerc, dar nu are nicio legatura cu aceasta rezistenta:) Rezistenta nu i-a fost pusa la incercare de vremea caniculara, deoarece ieri au fost maxim 16 grade la soare. In ambele zile, l-am fixat cu pudra Laura Mercier. Dupa trei ore a iesit sebumul la suprafata si dupa vreo cinci ore mi-a disparut de pe nas si barbie.
     Dupa aplicare are un aspect semi-mat, nu mat ca in cazul Dior-ului Forever. In cele cateva ore cat sta pe fata mea, arata foarte bine. Imi face fata luminoasa si par odihnita. Mi se pare ca-mi face fata mai frumoasa si mai luminoasa decat o face Dior-ul. Comparatia o fac intre cele doua Lancome-Dior, pentru ca acestea le-am incercat si sunt asemanatoare ca pret, astfel ca mi se pare o comparatie rezonabila. Dintre cele doua eu as alege Lancome-ul. Insa s-ar putea sa fiu influentata si de faptul ca la Lancome nuanta aleasa este mai apropiata de ceea ce-mi doresc eu.
     Daca ar avea un pret de 100 de ron as da banii pe el fara sa stau prea mult pe ganduri (sau daca as avea alt nivel financiar). Dublu insa e prea mult, mai ales ca ar trebui sa-l aplic de doua ori pe zi pentru ca fata sa-mi arate tot timpul ok. 
     Si la final, binecunoscutele poze. Pun mai multe pentru ca mi se pare ca difera nuantele in functie de pozitia mea in fata geamului. Si nu pot sa nu remarc ca de fiecare data cand fac poze cu fond de ten pe maini,  ma nimeresc tot intre epilari:) asa ca scuzati floacele de pe maini, dar daca m-as fi epilat azi pentru poze, le-as fi avut iritate, asa ca nu rezolvam nimic.











Update: 29.11.2012
Saptamana aceasta am fost in celalalt magazin Sephora din Arad, sa ma lamuresc de nuanta #37 Lancome Idole Ultra, pe care nu am regasit-o pe niciun site. Aici (al doilea magazin Sephora), la standul Lancome, nuanta care mi s-a parut a fi cea pe care am primit-o eu in cutiuta era intr-un tester pe care scria #03 beige diafan. Acum, cine mai stie ce fond de ten am avut eu in cutiuta?:) Pacat, pentru ca mi s-a parut foarte bun si nu stiu ce a fost...

4 comentarii:

  1. Incearca pe aoro.ro, pretul e de 140 ron maxim la acest fdt. :

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc frumos pt informatie,dar mi-am gasit fondul de ten perfect-Estee Lauder Double Wear in varianta noua. E minunat!:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Deci sa inteleg nu in varianta de sticla ci in cea light ? o poti gasi pe okazii la utilizatorul juvenille la 90 ron, original 100%, are fttt multe calificative iti poti face o parere, eu pe noua varianta nu o am, dupa denumire0light am inteles ca e de ziua nu are o acoperire ca si cel in varianta de sticla, tie cum ti se pare? eu tot ma informez la pareri despre dior, lancome si double wear, sunt atat de impertite incat nu am o concluzie clara, si as dori sa stiu care acopera ft bine si se pastreaza pe fata???? Ms :P

    RăspundețiȘtergere
  4. Acoperire foarte buna are Bourjois Flower Perfection, insa nu are rezistenta.
    Spuneai de varianta light, te referi la estee lauder light? Estee Lauder-ul varianta noua,double wear care e la sticla, nu are acoperire foarte mare ci medie. Mie mi se mai observa putin pistruii sub acest fond de ten. Cred ca lancome-ul avea acoperire putin mai buna, dar degeaba daca se duce dupa un timp de pe fata. Dior-ul forever, pe care l-am avut eu, avea tot acoperire medie si rezistenta nu era asa buna cum o are double wear-ul. O prietena mi-a dat teint miracle de la lancome. O sa-l folosesc intr-o zi si o sa scriu pe blog cum mi s-a parut.
    Si ca sa-ti raspund mai clar:
    -dintre cele trei, mai bine acopera lancome teint idole24
    -rezistenta clar double wear-ul
    Asa ca vezi ce conteaza mai mult pentru tine. Ai grija insa, ca daca ai tenul uscat, double wear nu cred ca ti se va potrivi. Are multa pudra in compozitie si iti usuca fata.

    RăspundețiȘtergere