sâmbătă, 16 iunie 2012

Reduceri la DM la produsele Manhattan- 10 ron

         Profitati de reducerile de la DM la produsele cosmetice Manhattan. Am fost astazi acolo si pe langa crema exfolianta Balea despre care v-am vorbit, mi-am cumparat si un gloss Manhattan. La tot standul Manhattan produsele sunt la 10 ron fiecare, indiferent despre ce produs este vorba (mascara, luciu de buze sau ruj, pudre, fonduri de ten, creioane corectoare, creioane de ochi, farduri de ochi si cred ca si la lacuri de unghii (de astea nu am intrebat).




       Luciul meu de buze- Long Lasting Gloss Glide  este un luciu cu durabilitate maxima, ca nuanta e 501 si are 5ml. Acum fiind noapte nu vreau sa-i testez durabilitatea frecandu-l de perna si ma las pagubasa si cu pozele.


      Am vrut doar sa impartasesc cu voi placerea reducerilor asa ca pregatiti-va maine si dati o raita la standul Manhattan din DM, mie imi pare rau ca nu mi-am luat si o mascara si o pudra compacta, dar rezolv problema tot maine.

6 comentarii:

  1. buna. de unde se mai pot achizitiona produse manhattan? am tot cautat pe la diverse magazine si nu am gasit, iar DM nu mai aduce.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu stiam ca nu mai aduce DM-ul. Inseamna ca de asta erau toate reduse... Am cautat pe net si am gasit ca exista o firma de distributie din timisoara http://www.marie-blanche-distribution.ro/index.php/contact, nu stiu in ce conditii aduc si daca sunt seriosi sau nu. Poti incerca si pe ebay.com

    RăspundețiȘtergere
  3. In orasul meu nu este un astfel de magazin.Se pot comanda produse DM online?va rog sa ma ajutati:(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. te mai intereseaza produse manhattan ?,din ce oras esti?

      Ștergere
    2. M-ar interesa pe mine... sunt din Cluj.

      Ștergere
  4. Imi pare rau dar nu cred ca magazinele dm vand si online.

    RăspundețiȘtergere