sâmbătă, 9 iunie 2012

Fond de ten Sephora Perfecting Cover

         Mi-a mai ramas in sticluta aproximativ un sfert de produs asa ca sunt pregatita sa va vorbesc despre el.

           L-am cumparat din Sephora la sfarsitul anului trecut, il folosesc de aproape 6 luni si cred ca-mi va mai ajunge inca o luna. L-am  folosit aproape zilnic.
Inainte sa-l cumpar, o d-soara de la Sephora (a fost draguta cu mine, am scris un post despre una nu tocmai draguta, dar cum am mai spus si atunci, orice padure isi are uscaturile ei) si mi-a pus intr-un recipient dintr-un tester, cat sa-mi ajunga pentru 3-4 aplicari. 
           Mi-a ales nuanta #25 Medium beige, nuanta cu subton de galben. Inca de cand am ajuns acasa si am aplicat pentru prima data din tester, am fost tare multumita. Nuanta aleasa a fost cea potrivita, putin mai inchisa decat nuanta tenului meu, dar asa imi place mie. Iarna e foarte usor de folosit o nuanta mai inchisa decat tenul pentru ca poti sa intinzi putin si pe gat si sa porti o esarfa sau un fular (asa procedez iarna, vara intind pe tot gatul si pe piept dau cu putina pudra. Cei din jur s-au obisnuit cu mine usor bronzata, nimeni niciodata nu m-a intrebat de ce pe maini nu sunt bronzata, nici chiar apropiatii, asa ca eu cred ca nu se observa contrastul, care oricum nu este mare. Sa nu va imaginati ca sunt albinoasa si ma prefac mulatra, dar imi inchid cu o nuanta culoarea naturala. Cand ma gandesc cum stateam in tinerete la solar, inclusiv cu fata, imi vine sa ma bat, era atat de usor sa ma prefac bronzata, doar printr-un joc cu nuanta fondului de ten. 
            Stiam ca o sa-mi placa nuantele la acest fond de ten, deoarece in urma cu vreo 2 ani, incantata ca am gasit un fond de ten cu o nuanta care-mi placea, mi-am cumparat tot de la sephora, varianta pt ten uscat a acestui fond de ten, care era foarte hidratant. Atunci nu stiam ca trebuie sa ma feresc de fondurile care nu au oil free, asa ca am facut o greseala prin cumpararea lui, mai pe romaneste spus, am dat banii degeaba. Oricum, am facut fericita o prietena cu tenul uscat si e foarte multumita de el. Era, inainte sa-l scape pe jos pe gresie si sa-l sparga. Nici nu mi-am dat seama pana acum ca asta cover are ambalajul din plastic si cel hidratant era din sticla, deci un plus ca l-au facut pe asta asa. 
           Ca acoperire e multumitor, adica nu-ti da efect de masca, dar are acoperire  medie. Nuanta mea , #25 e foarte calda, arata foarte bine pe fata conturat de un par negru (sunt bruneta). Pana acum e fondul de ten cu cea mai frumoasa nuanta dintre cele ce le-am avut. Din ce am vazut pe net, cred ca e undeva intre NC25-NC30 de la MAC, dar asta nu va pot spune sigur, e doar parerea mea bazata pe niste poze de pe net pentru ca nu am avut nuantele respective de la MAC.
            Mai jos atasez o poza cu el alaturi de revlon #310, desi v-am mai  aratat aceasta poza , dar e tarziu si daca as face altele, noaptea la lumina becului, cine stie ce grozavie de nuante ar iesi.

            Pacat ca nu-mi rezista mult pe fata, ca altfel se apropia de fondul de ten perfect. Iarna a fost mai bine, dar acum cand e cald in 1-2 ore deja-mi luceste fata si dupa alte 4-5 ore parca nici nu mai e pe fata.            
               Pentru acest fond de ten am facut un sacrificiu financiar mare. Fiind atat de multumita de el in celelalte privinte, mi-am zis sa-i dau un "aditiv" si saptamana asta mi-am comandat de pe strawberry (prima mea comanda la ei) pudra atat de laudata pe tot internetul, celebra Laura Mercier Translucent Loose Setting Powder, care cica face sa reziste machiajul pe fata peste 8 ore, chiar si pentru cele cu ten gras. Astea sunt povestile, abia astept sa-mi ajunga coletul, cica o sa primesc si un ruj cadou (la prima comanda la ei, primesti un cadou  pe care ti-l alegi tu dintr-o lista cu cadouri). Abia astept sa ajunga coletul si sa folosesc pudra peste acest fond de  ten sa vad daca-l ajuta sa se pastreze mai mult pe fata.

2 comentarii:

  1. multumesc de review!
    am si eu un beauty blog, succes in continuare!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Cu multa placere!O sa intru sa-ti citesc si eu blogul. Inspiratie si succes si tie!

    RăspundețiȘtergere