duminică, 17 iunie 2012

Review Laura Mercier Translucent Loose Setting Powder

      Eram pregatita sa va vorbesc despre pudra laura mercier, recent achizitionata. Si acum cand vreau sa scriu parerea mea despre ea nu stiu ce sa scriu. Ma gandeam inainte s-o cumpar ca va fi cel mai usor review de facut si ca o s-o vorbesc numai la superlativ. La cat de laudata e, nu doar in strainatate ci si in tara, poate va fac o impresie gresita despre mine, adica atatea persoane au fost multumite de ea si tocmai eu m-am trezit sa-i gasesc defecte. Cand ma duc la cumparaturi nu stresez vanzatoarele, nu le pun sa-mi arate o gramada, ma hotarasc repede, in concluzie ma consider o clienta foarte cuminte si fara pretentii exagerate


         Asa ca nu ma asteptam sa-mi arate tenul ca a unei papusi barbie dupa aplicarea acestei pudre, dar nici sa-mi luceasca fata la 3-4 ore de la aplicarea ei, uneori chiar si mai repede.Credeam ca ea ma va ajuta sa scap de luciul inestetic care nu doar ca arata urat ci si face sa dispara fondul de ten de pe fata. Face pudra laura mercier asta? Nu, mie nu-mi face asta. Intr-o zi am folosit-o fara baza de machiaj, mi-a stralucit fata la vreo 2-3 ore. Cu baza de machiaj poate cu o ora in plus. Cand mi-am cumparat baza de machiaj radiant matt finish, vanzatoarea de acolo mi-a aplicat si pudra pulbere pe fata, de la seventeen si tot dupa vreo 2 ore mi-a aparut sebumul in zona T. Clar exista diferente intre cele doua pudre, nu fac o comparatie generala doar ca  la capitolul sebum nu vad diferente enorme intre ele, asa cum e diferenta de pret dintre ele. 
       Nu schimba nuanta fetei, cand o aplici parca apasa fondul de ten, deci chiar fixeaza, dupa aplicare fondul de ten arata foarte bine, insa pacat ca doar pentru 3 ore. Sunt sigura ca acest rezultat este influentat de vremea de afara, sunt 30 de grade aproape in fiecare zi, insa mare parte din timp ma aflu intr-un birou, unde temperatura nu trece de 23 de grade. 
       Nu imi pare rau ca am cumparat-o, insa mi se pare ca este mult prea laudata. Mai am pe lista un produs de la care sper eu ca o sa-mi rezolv problema cu sebumul. Se numeste Murad Oil Control Mattifier. Il tot urmaresc pe strawberry sa-l prind la reducere, la pret intreg nu mai iau nimic ce nu am testat. Cine stie, poate el o fi holy grail-ul din trusa mea de cosmetice.

2 comentarii:

  1. Let me know! I think it’ll still work – but the results may not be as long lasting, you know? But keep me posted as I would love to hear from someone with oilier skin!


    Nude'tude Eyeshadow Palette

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. So far, Missha BB Cream used as foundation primer and Colorstay foundation is best for oily skin, especially when used together.

      Ștergere