joi, 17 octombrie 2013

Produse consumate...sau nu



Văd că multe bloggeriţe postează în mod constant la această rubrică. Mie nu mi se potriveşte şi nu cred c-o să citiţi la mine pe blog acest gen de postări. 
Eu simt aşa: dacă tubul e gol, atunci înseamnă ca mi-a plăcut. Faptul ca e gol nu poate decât să mă întristeze, nu să mă bucur că l-am gătat. Eventual o să fac o postare/ambalaj gol deoarece o să mă plâng atâta că mi s-a terminat respectivul produs cosmetic, de nu mi-or ajunge lacrimile decât pentru un singur produs, nu pt două. Cel mai mult mă întristez când mi se termină un fond de ten. Şi asta se vede, fiind singurele produse de la care păstrez ambalajul. 
Cum mi se termină un şampon, un deodorant, un cleanser, îl zvârlu direct în gunoi, încă mă şi enervez că trebuie să-l duc până la tomberon. În schimb, când mi se termină fondul de ten, sticla goală rămâne la loc de cinste în sertarul cu cosmetice. Chiar săptămâna trecută mi-am schimbat locul destinat cosmeticelor şi am gasit toate aceste sticluţe. Am stat în cumpănă dacă să le mai păstrez sau nu şi mi-am dat seama că oricât aş vrea să le ţin, chiar nu mai am ce face cu ele. Plus de asta, noul sertar l-am organizat atât de bine, cu câte o cutie pt fiecare categorie în parte şi pt ele chiar nu mai aveam loc. 

Înainte de a le arunca, m-am pus să le fac poze. Am zâmbit după ce le-am văzut. Păreau ale unui vânzător de pe okazii, când colo sunt doar consumatorul lor:)
Îmi stârnesc atâtea amintiri plăcute aceste sticluţe ,transparente acum, odată maronii. După ce le-am aruncat în coşul de gunoi, m-am dus  şi le-am scos iar, părându-mi rău după ele şi gândindu-mă că poate mai am nevoie de ele pt poze, deoarece pe fundul sticluţelor mai era puţin produs. 

Apoi iar le-am aruncat şi le-am dus repede la tomberon afară, să nu mai am timp să mă răzgândesc. Însă de cele de la Estee Lauder nu m-am îndurat. Încă sper să mi-l cumpar în varianta de tester refill, la 200 ml şi atunci poate o să vreau să-l pun în sticluţe de 30 ml. Cred că ar fi o activitate bestială pt o seară de iarnă, când afară e ger iar eu să stau în casă la căldură, să golesc cu grijă în sticluţele mici:)
Asta vreau să primesc de Crăciun: 200 ml de fond de ten Estee Lauder Double Wear Nuanţa rattan. Chiar am fost cuminte Moşule...

4 comentarii:

  1. eu inainte mai pastram sticlute de parfum. Acum nu mai am spatiu, asa ca arunc tot ce este folosit!

    RăspundețiȘtergere
  2. Aaa sticlute de parfum, doar pe unele, le mai pastrez. Nu vreau sa uit mirosul, in cazul in care ma hotarasc sa recumpar respectivul parfum:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu colectionam sticlute de parfum cand eram mai mica..dupa aia mi-am dat seama ca nu are rost, ca n-am ce sa fac cu ele..De la un singur fond de ten am pastrat ambalajul, dar l-am spalat si acum il folosesc la altceva, pt ca este din sticla si imi place..in rest nu m-as fi gandit sa le pastrez :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Uite ca eu m-am gandit! Noroc ca mi-a venit si mie mintea pana la urma.

    RăspundețiȘtergere