luni, 7 octombrie 2013

Corector MAC Studio Finish


    
 

     Odata cu deschiderea magazinului MAC din Timisoara, a crescut si atractia mea catre acest oras de pe Bega. Mi-as dori sa ajung sa cotrobai pe acolo macar o data pe luna, daca mai des nu s-o putea.
Prima mea vizita in magazinul MAC s-a lasat cu achizitia unui corector MAC si bineinteles, cu un esantion de fond de ten, dar despre el v-am vorbit deja aici

     Corectorul meu se numeste MAC Studio Finish. Producatorul spune despre acest produs:

"Un corector cremos. Acesta oferă o acoperire buna, durabila pentru toate petele de pe piele. Rezistent la apa, fara parfum si non-comedogenic. Aceasta este atât de concentrat încât o cantitate mica camufleaza petele și decolorarea pielii. Se ascund cearcanele, pete, alunițe, tatuaje și semne din nastere. Conține de asemenea, siliciu pentru a absorbi uleiul din piele. Factor de protectie solara de 35. Disponibil in mai multe culori, acesta se aplică cu o pensula, un burete sau degetele."


     Desi acest corector este si anticearcan, eu ii folosesc doar calitatile de corector, deoarece nu-mi place cum se comporta in rolul de anticearcan. Are o consistenta mai vascoasa si cand il aplic pe cearcane, imi scoate in evidenta pana si ridurile care chiar nu exista.

 Tin sa precizez ca cearcanele niciodata nu au fost pentru mine o problema mare, deci nu ma deranjeaza neaparat acest defect al corectorului. Scopul de a acoperi unele pete si urme lasate de cosuri si-l indeplineste din plin, avand un grad de acoperire mare. Mai ca m-as aventura sa ies afara doar cu el pe fata (pe zonele problema). 


     De cand l-am cumparat, ma insoteste pretutindeni, nu concep sa plec undeva fara sa-l stiu in poseta (piseta am scris prima data si m-am amuzat copios, chiar ma gandeam sa las asa...). 
     Daca pana acum purtam cu mine un esantion cu fondul meu de ten, sa-l am la nevoie pentru retusuri, de cand am acest corector nu mai am aceasta grija. Cateodata, chiar si double wear-ul se mai duce pe la sfarsitul zilei de pe nas- asta se intampla cand am mult de lucru la serviciu si stresul parca-mi strapunge prin pori- si atunci aplic putin corector pe varful nasului si pac, totul revine sub control.

     Are SPF35 si asta e grozav. Aplicandu-l peste pete, ma simt mai in siguranta, stiind ca exact zona cu melasma este dublu protejata, eu folosind pe intreaga fata SPF 45. 
     Nuanta reprezinta un alt punct la care trebuie sa ma opresc, deoarece este lucrul care ma intereseaza cel mai mult. Ca toate fondurile MAC si corectoarele de la ei se comercializeaza intr-o gama variata de nuante, impartite in cele doua mari categorii: NC (yellow underton) si NW (pink undertone). Al meu este NC 30 si tin sa va atentionez inca o data, ca fondul de ten cu acelasi cod de nuanta NC30  si corectorul NC30 nu sunt identice. Va arat inca o data pozele ca sa va dati seama si singure.


     Corectorul este mai deschis putin ca nuanta. Cred insa ca acest lucru a fost bine gandit de catre cei din laboratoarele MAC: corectorul trebuie sa fie putin mai deschis decat fondul de ten. 
     Pretul lui: 85 ron. Mare zic eu, insa daca incerc o mica comparatie cu alte corectoare bune, pot sa zic ca merita acesti bani. Am fost multumita si de paleta corectoare Sephora.

Acesta a fost 50-60 ron dar la gramaj mai mic si anume 3.6g. Nu foloseam si nuantele verde si roz de pe respectiva paleta. Bej erau doua nuante, eu folosind doar una dintre ele.

Din cele 4 nuante am avut nevoie doar de una, restul fiind inutile, asa ca urmaream sa-mi gasesc un corector la un gramaj acceptabil -7g are MAC-ul -  intr-o singura nuanta.

     As schimba ceva la el? Cred ca nu. Daca n-ar fi asa vascos, s-ar termina mai repede, astfel ca acest defect devine prin prisma mea, o calitate. Aaaa as schimba pretul:)

4 comentarii:

  1. Si eu port mereu fdt in piseta :D, e absolut necesar cum plec la 7 de acasa si ma intorc uneori la ora 21 si ideea de a inlocui toata treaba asta cu un corector micut mi se pare minunata, nu m-am gandit asa, pe cuvant. Eu am probleme cu vasele de sange sparte din jurul nasului si aceea este zona in care se duce prima data fdt si singura care necesita atentie deosebita.
    O sa merg si eu sa-l incerc in magazin si sa vad cum se comporta pe respectiva zona si chiar as vrea sa-l cumpar. Ar fi primul meu corector adevarat, nu am mai cumparat unul de cativa ani, toate care le-am avut au fost inutile si le-am aruncat dupa o singura folosire.
    Merci mult de review, chiar il asteptam. Ce-mi place cum a acoperit punctul acela rosu...

    RăspundețiȘtergere
  2. Punctul acela rosu e un pistrui maro:))) Nu stiu care dintre noi e mai nebuna, io ca am scris piseta sau tu ca ai urmat trendul. De data asta ras si mai sanatos cand ti-am citit comentariul, cu piseta ta:)). Cred ca si tie tot NC30 ti se potriveste, eventual NC25. Sa nu te uiti si la alte nuante, ca te trezesti ca ajungi acasa cu o nuanta nepotrivita.
    Vai Simona, ce mi-ai bulversat blogul dupa postarea despre Dior! A fost un adevarat cutremur pe aici:))Sa-ti trimit graficul cu vizualizarile din ziua aceea?:)) M-ai cam "periat". Io specialista in fonduri de ten??Poate obsedata, dar departe de a fi specialista. Iti multumesc frumos pentru toate atributele si pentru reclama facuta coltisorului meu.Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai dreptate, acum ca zici, parca pare mai maro :P depinde si de pe ce calculator ma uit, poate, dar si de starea de oboseala.. :P
      Sper sa ajung in weekend si o sa rog o dsoara de acolo sa imi aleaga ea nunata si sa mi-l aplice. Nu il iau oricum pana nu-l port macar 2 ore, dar si eu ma gandeam ori la NC25 ori NC30. Vedem... :)
      Cat despre "specialista mea", ce sa zic, eu consider ca ai o experienta destul de vasta in ceea ce priveste fondurile de ten si te mulezi perfect pe asteptarile mele si na, asa de percep eu, nu zic ca nu-s subiectiva :p, eu trec totul prin filtrul meu personal :D
      Ma bucur pentru trafic, nu am eu cine stie ce vizulizari, acum ceva timp mi-am pierdut toate pozele de pe blog, din arhiva, mai incerc sa mai refac postarile, dar cele vechi sunt ..doar text si de atunci mi-au scazut rau de tot vizulizarile, plus niste probleme cu actualiarea postarilor...ieri am mai primit un mail de la un colaborator cum ca google ne considera link farming si uite asa... :P
      Dar na, asta este, nu vreau sa fac performanta!
      Te pup, draga mea, o seara frumoasa iti doresc! :)

      Ștergere
  3. De ce sa nu faci performanta? Ai atat de mult talent, incat mi-as dori ca aceasta sa fie meseria ta. Iti dai seama cat ar fi de frumos?Sa te trezesti dimineata mai tarziu, sa-ti faci o cafeluta fierbinte, sa te ascunzi din nou sub plapuma, cu laptopul in brate si sa te gandesti la subiecte despre beauty. Apoi sa-ti cauti tinute pe net, pe care sa le combini cu excelentul tau simt estetic si sa te pozeze iubitul , pt blog. Ar fi cea mai frumoasa meserie din lume.
    Astazi am primit de la o prietena, o mostra de estee lauder dw #2C3 fres o. Abia astept s-o pun la treaba, apoi sa fac poze. Nu inteleg cum ai pierdut pozele. Odata ce sunt atasate unei postari publicate, nu raman salvate pe serverul google-blogger?Te las, ca Tudor vrea atentie.Te pupam amandoi!O seara frumoasa spre tine!

    RăspundețiȘtergere