miercuri, 30 octombrie 2013

O noua provocare-fond de ten Guerlain

    
     sursa
     Ieri eram agitata si trista, astazi m-am mai inveselit putin.
    Mami se simte bine dupa operatie, maine o sa iasa din spital si sper sa se refaca cat mai repede si lucrurile sa revina la normal.
     Astazi m-am intalnit cu draga de Ioana, prietena mea care este stabilita in Belgia si cu ajutorul ei o sa testez un nou fond de ten. Pana acum nu am avut sansa sa testez vreun fond de ten al acestui brand - Guerlain- insa cu ajutorul ei, am acest privilegiu:)
     Este vorba despre fondul de ten Lingerie de Peau de la Guerlain in nuanta #03. Am o cutiuta din aceasta minunatie, aproximez ca-mi va ajunge pentru vreo 5-6 aplicari, dar va anunt de pe acum ca o sa folosesc degetele pentru aplicarea lui, deoarece cu pensula Sigma tind sa cred ca pierd mult prea mult produs. Clar aplicarea este mult mai usoara cu pensula si finish-ul mult mai natural, dar prea "inghite" fondul de ten.
     Ioana este cea care mi-a oferit si Estee Lauder-ul nuanta Rattan spre testare, fondul de ten care a devenit The One pentru mine! Mi-ar fi placut ca fondul de ten perfect sa fie unul mai ieftin, dar uite ca nu s-a intamplat asa. Estee Lauder-ul double wear ma costa 160 ron si-l consum in 2 luni si jumatate. Sper ca acest fond de ten de la Guerlain sa nu aiba rezistenta, sa nu-mi placa nuanta si sa nu aiba acoperire buna. Ca daca mi-o placea...nici nu vreau sa ma gandesc. Un fond de ten Guerlain costa peste 50 euro asa ca... sper sa ma surprinda negativ:)

2 comentarii:

  1. Of, am scris un comentariu aseara, dar din pacate nu cred ca s-a salvat, mi s-a parut mie ca ceva nu e in regula. e a doua oara cand patesc asta la tine pe blog, offf!
    In sfarsit, ca sa reiau, in primul rand voiam sa ii transmit multa sanatate mamei tale, eu am fost absenta de pe aici si nu am vazut decat aseara postarile tale. Ma bucur ca operatia a reusit si totul este in regula acum, sper sa se recupereze cat mai repede. :) Nici nu pot sa-mi inchipui prin ce ai trecut...

    Legat de fondul de ten, voiam sa spun ca eu nu am testat niciun produs al acestui brand, insa ma simt f atrasa de el. Nu stiu de ce, dar din afara (ca o snoaba) il vad ca fiind cel mai luxos brand de pe piata si mi-ar placea sa incerc ceva, orice, doar sa-mi fac pofta :P Abia astept sa vad impresiile tale despre acest fond de ten.

    In alta ordine de idei, ma gandeam sa te rog sa-mi recomanzi o alta culoare pe DW in eventualitatea in care nu o sa-l gasesc pe stoc la aoro pana la sfarsitul anului (cand imi expira voucherul). Din pacate astept rattanul de aproape 2 luni, acum scrie ca pe 8 intra pe stoc, dar l-a fel au scris si pt data de 30. Nu as vrea totusi sa-mi iau alt fdt, iar DW Light mi se termina in curand, de aceea ma gandeam ca tu esti in masura sa-mi sugerezi/recomanzi o alta nuanta. :)
    Si tu zici ca termini in 2 luni jumate un fdt? Pe mine ma tine 5 luni folosit in fiecare zi, dar eu am renuntat la pensula pentru ca pierd prea mult produs. Mai folosesc buretelul acela roz cand si cand, insa doar pentru anumite texturi, Dermablend de exemplu, in rest prefer degetele :P
    Te pup, sa ai un weekend minunat!!! :)

    RăspundețiȘtergere