duminică, 17 august 2014

Pensule Real Techniques la reducere

   
     Nu-mi amintesc daca am promis sau am vrut s-o fac, ca n-o sa mai comand niciodata de pe site -ul iherb.com, dar uite-ma cum cad iar in pacat. Citeam  postarea Simonei, despre servetelele matifiante pe care si le-a luat de pe iherb, dau click sa vad despre ce este vorba si ma gasesc pierduta prin infinitatea de produse de pe acest site.
     In orice alta imprejurare n-as fi cedat, dar noaptea, la ora 1, cand partea creierului responsabila cu pastrarea integritatii cardului a adormit, ma trezesc uimita, cu un sms pe telefon care ma anunta ca tocmai am platit comanda pe http://www.iherb.com/, in valoare de 47$. Ops! I did it again! 
     Produsul care m-a ispitit este un set de pensule Real Techniques, pe care-l vanez pe site-ul make-up-shop de multa vreme.Acolo se comercializeaza la 159 ron, aici pe iherb le-am gasit reduse de la 45$ la 29,99$ , asta insemnand aprox 100 ron.

     Am o singura pensula Real Techniques Expert Brush, pe care o folosesc zilnic din ziua in care mi-am cumparat-o, este exceptionala, asa ca am asteptari mari si de la aceste pensule. 
Suma totala de 47$ cuprinde produsele: 
-pensulele de mai sus;29,99$
-servetele matifiante a la Simona:) 2,72$
-cleanserul  5,39$


-pasta de dinti 5,38$

     Daca ati avut si voi in wishlist acest set de pensule, acum e momentul, reducerea chiar e buna, 100 ron pentru 6 pensule este un pret foarte bun. La acest pret se adauga si transportul 4$, dar e pacat sa nu va alegeti si alte produse, daca tot faceti comanda si platiti acest transport, cu conditia sa nu depasiti 1,8 kg si nici suma de 80$.
     Sa nu va para rau ziua, pentru ceea ce faceti noaptea!! Ma refeream la shopping online...:)
Somn usor!

Update: Coletul cu produsele de pe site-ul iherb, mi-au ajuns in 9-10 zile. Am fost socata de diferenta dintre prima comanda (care mi-a ajuns cu mare mare intarziere) si aceasta.

7 comentarii:

  1. Hihi, ai comis-o :P Eu mi-am luat o gramda de pensule RT de pe iHerb si chiar sunt exceptionale, toate imi plac fara nicio exceptie. Ai prin pachetul acesta la un pret foarte bun. eu intentionez sa imi mai cumpar inca un set pentru pleoape anul acesta.
    Pasta de dinti Jason am si eu, dar nu varianta aceasta, iar despre servetele ce sa zic, sper sa-ti placa, daca nu, macar sa pastrezi cutia pentru altele :)))
    Te-am pupat!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tu esti de vina!:) M-ai ispitit. De la a da click pe link-ul tau, pana la primul produs pus in plasa a fost doar o clipa. Am luat pasta de dinti varianta asta pentru ca avea cele mai multe aprecieri, la fel si cleanser-ul, desi daca stau sa ma gandesc bine, cred ca l/am vazut si la tine. Pensulele. Pensulele- imi trebuia una pentru pudra, am sfarsit cu un set:) dar na, o femeie are nevoile ei:)
      Lasand gluma la o parte, chiar iti multumesc, daca nu erai tu nu as fi intrat pe site sa vad reducerea.
      Iti doresc o duminica frumoasa, te pup!

      Ștergere
  2. Suna bine, cred ca voi da comanda diseara 😊

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si sunt niste pensule tare bune, din ceea ce am citit. Sper insa sa nu le folosim la Craciun:) Prima comanda la ei a ajuns dupa aproape 2luni!!

      Ștergere
  3. Buna! As vrea sa te intreb daca cei de la.makeupshop pun.vreodata reduceri la pensulele RT.Stii ceva de asta? Sau alt site nu neaparat mus.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da. Si la make-up shop le-am mai vazut reduse, dar si pe iherb.com. Eu de pe iherb le-am cumparat cu 100 ron

      Ștergere
    2. Ms:) desi nu le am,sunt indragostita de ele (pensulele rt) si vreau sa mi iau dar nu dp iherb. Ma gandesc sa mai astept reduceri si sa reapara in stoc altele.

      Ștergere