luni, 29 octombrie 2012

Pudra matifianta de la ELF

   
     Astazi cand am dat cu mana peste pudra ELF din poseta, mi-am dat seama ca nu am amintit de ea pe blog. Nu stiu de ce, dar sunt produse pe care le folosesc atat de des incat am impresia ca toata lumea le foloseste si nu mai reprezinta o noutate sau ceva interesant de citit pe blog.
     Daca ati observat, nu-mi place sa scriu pe blog doar de dragul de a avea un numar de postari pe luna. Se "citeste" atunci cand faci ceva fortat si asa cum mie nu-mi place sa simt asta pe alte bloguri, nu vreau sa simtiti asta pe blogul meu. Scriu doar cand am ceva de scris. Bine, se intampla sa am subiecte, dar sa nu am timp sa scriu, baietelul meu imi "soarbe" timpul de dupa serviciu:) asta o spun cu placere, e minunat sa-ti petreci timpul cu copilul.
     Sa nu uitam ce am inceput. Am cumparat pudra de ceva vreme impreuna cu servetelele matifiante de la ei. Servetelele le-am mai avut si mi-au placut, insa acum am facut o greseala ca le-am luat pe amandoua, pentru ca de fapt, fac aceeasi treaba.
  Are 3,8 g o sa ziceti ca e mica, dar sa stiti ca e spornica, mult mai spornica decat servetele deoarece acestea se consuma repede. Zic eu ca aceasta pudra e o investitie mai buna, chiar daca a fost 18 ron, si servetelele la jumatate, 9 ron. Am ambele produse tot timpul cu mine in poseta, iar faptul ca de fiecare data pun mana pe pudra atunci cand vreau sa-mi absorb sebumul de pe fata, imi arata ca e mai usor de folosit decat servetelele. 
     Are si oglinda, asa ca nu trebuie sa var mana si mai adanc in poseta sa caut vesnica oglinda

si in plus mai are si buretel.
     Absoarbe cu brio sebumul, insa eu nu "frec" cu buretelul ci tapetez usor, astfel incat sa nu inlatur fondul de ten. Am folosit-o peste toate fondurile mele de ten si se comporta la fel de bine.
Ca si culoare este translucida, adica nu inchide sau deschide culoarea fondului de ten si chiar nu am observat sa aiba scapari in privinta asta, adica nu semnificativ.
Mai jos o sa pun o poza cu pistruiul meu de proba de pe mana:) Nu stiu daca se vede pe imaginea la dimensiunea de pe blog, dar la o privire mai atenta cred ca se observa ca acolo unde am aplicat pudra, pielea e mai "matifiata"(pun in ghilimele pentru ca nu stiu sa existe acest cuvant in dex, dar nici nu-mi vine in minte alt cuvant care sa-l inlocuiasca).
     Pudra de genul acesteia nu am mai folosit asa ca nu stiu daca e mai buna sau mai rea decat altele. Am pudra de la Laura Mercier dar este pudra translucida pulbere. Va spun insa ca nu regret aia 18 lei dati pe ea, chiar merita, pe pudra ELF 18 lei, ca Laura Mercier...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu