luni, 13 august 2012

Pudra matifianta compacta Sephora

     Va spuneam zilele trecute ca facand curatenie prin sertare am dat peste cateva fonduri de ten expirate. Printre ele am gasit si pudre si fonduri de ten compacte de la Sephora. Si atunci mi-am dat seama ca desi am avut intotdeauna in poseta una dintre ele, nu v-am vorbit niciodata despre ele. Si mare greseala am facut deoarece cativa ani numai asa ceva am folosit si am fost tare multumita. Acum parca m-am cam saturat de consistenta fondului de ten mineral, imi place mai mult cel lichid, insa ani la rand mi-au satisfacut pretentiile. 


     Ele se vand sub mai multe denumiri: fond de ten matifiant compact, double compact mineral, pudra matifianta compacta, dar n-am observat vreo diferenta intre ele, ca rezistenta, acoperire sau altceva. Eu le-am incercat pe toate, si cand spun incercat, nu ma refer doar la cele patru ce le vedeti in poza, dintre care trei sunt goale, ci la multe altele deoarece am aruncat multe (cutii goale bineinteles) din ele pana am ales sa le pastrez. Nu-mi mai amintesc exact cat ma tinea una, cred ca undeva intre 2-3 luni. 
     Pudra din poza de mai jos este cumparata de vreo sase luni, dar o folosesc doar pentru matifiere peste fondul de ten, deoarece fiind compacta este usor de aruncat in poseta si la fel de usor si de folosit, nu la fel de usor ca celelalte, dar aici ma refer strict la ambalaj, deoarece aceasta nu are prevazut nici buretel si nici oglinda, asa cum au celelalte. In rest nu difera decat pretul.Cred ca 48 ron, dar sincer nu bag mana in foc, chiar nu-mi  aduc bine aminte si celelalte cu buretel si oglinda cred ca in jur de 58 ron
     Ele sunt in nuante diferite, eu o am in nuanta #D30 si are 11g.




     Despre celalalte nu am nimic de adaugat, doar in ce priveste cutia si culoarea. Cutia este prevazuta cu oglinda si buretel. Buretelul are o parte mai aspra, o puteti folosi atunci cand doriti sa aplicati mai putin produs, sau partea mai moale, pe care eu am folosit-o intotdeauna deoarece mi se parea ca se aseaza pudra pe fata mai bine cu ea si ca se ia mai mult produs, necesar atunci cand doresti ca acoperirea sa fie mai mare. Tot in acest sertaras se afla si oglinda, de asta va spuneam ca e mai usor de folosit decat celalalt ambalaj ce-l am acum, pentru ca nu mai era nevoie sa caut prin poseta oglinda si buretelul de aplicat.
 La astea am folosit nuanta #D35 si ma faceau sa arat bronzata.





Si mai jos o sa incerc sa va arat diferenta dintre #D30 si #D35

               
     Se intinde pe fata foarte usor, asa cum o face orice pudra compacta, mult mai usor decat un fond de ten lichid.Ca acoperire zic eu ca e medie, rezistenta pe un ten gras aprox de 3-4 ore, cu reaplicare esti ca noua. Daca se foloseste doar pudra fara fond de ten sub, cu reaplicare pe parcursul unei zile de cateva ori, se termina destul de repede si costul e destul de mare. Dar pentru cele care nu vor sa piarda mult timp la machiajul de dimineata, o pudra aruncata pe fata, care mai si acopera destul de bine o situeaza pe aceasta de la Sephora in topul preferintelor mele.

2 comentarii: