miercuri, 15 august 2012

Mostre Paula`s Choice

     De vreo doua saptamani tot trag de mostrele ce mi le-am comandat direct de pe site-ul paulaschoice, dupa ce am citit de nenumarate ori parerile Corinei despre aceste produse.

     A fost o promotie, care inca mai exista, la mostrele din gama Skin Balancing, Skin Recovery si Resist Anti-Aging, la 3 euro cu tot cu transport primeai un set, insa nu le puteai comanda pe o singura comanda pe toate. Eu mi-am comandat acum o luna setul Skin Balancing, si dupa ce mi-a ajuns acesta, mi-am mai comandat si setul Resist Anti-Aging, care se afla inca prin camerele postei romane (in 31 iulie am pus comanda si ziua urmatoare am fost informata pe mail ca produsele au fost trimise). 
     Pentru 3 euro cu tot cu transport am primit:

  • 2 pliculete 1%BHA gel
  • 2 pliculete lotiune matifianta cu SPF 15
  • 2 pliculete oil-reducing cleanser
  • 2 pliculete pore-reducing toner
  • 2 pliculete serum super antioxidant
  • 1 pliculet carbon mask
  • 1 pliculet invizible finish moisture gel





     Avand in general 2 pliculete/produs mi-au ajuns aproape doua saptamani de folosire zilnica si m-au incantat. Credeti-ma ca mi-era frica de asta. Intotdeauna cand aflu despre un produs bun si scump, mi-e groaza ca o sa mi se potriveasca si o sa fiu innebunita sa-l comand in varianta full-size. Asa s-a intamplat si in acest caz. Cand am vazut ca nu mai am ce strange si scoate din pliculetul mostra, am intrat in panica, de parca eram deja dependenta de rutina cu ele, asa ca am inceput sa caut variante de a mi le cumpara, macar 1-2 produse. In mod normal am cautat pe site-ul oficial, insa transportul fiind 15 euro m-am lasat pagubasa. Apoi am cautat de ebay si le-am gasit la fel de scumpe. Insa am gasit pe site-ul Corinei si o lista cu parteneri romani care aduc aceste produse. Am ales sa comand Patriciei, pentru ca a acordat cea mai mare reducere, 15% + transport gratuit. Mi-a raspuns foarte repede la mail, nici sotul nu-mi raspunde atat de repede la mail, asa ca asta e o bila alba in plus :). Mi-am comandat BHA2% exfoliant lichid si cleanser-ul oil reducing. Abia astept sa-mi ajunga avizul de la posta sa le ridic si sa le folosesc un an de acum inainte, deoarece am inteles ca sunt foarte spornice.

12 comentarii:

  1. M-a amuzat gluma cu sotul :))
    Ma mir ca ai reusit sa folosesti niste mostre atat de mult timp (2 saptamani). Vei vedea ca si produsele full-size iti vor ajunge foarte mult. De exemplu, eu am exfoliantul gel BHA 2% de un an si jumatate si preconizez ca mai am produs pentru cel putin 2 luni...singura mea teama este ca a expirat intre timp :-s

    Sa le folosesti sanatoasa si abia astept sa citesc review dupa ce iti formezi o parere pe termen lung :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai erau cate doua de fiecare fel, plus ca am faţa mai mica:)Produsele full-size probabil ca trebuie sa le trec in testament, ca sunt in cantitate prea mare si s-ar putea sa nu ajung sa le termin sau sa mai impart pe la prietene, ca sa nu-mi expire inainte de a le folosi, mai ales cleanerul, e ditamai bidonul:)

      Ștergere
    2. Cei care aveti copii stiti cum e, insa fac precizarea asta pentru restul. Copiii sunt ca niste magneti, daca ti-ai permis cumva sa ai alta activitate decat sa te joci cu ei, stau pe capul tau si nu te lasa sa-ti termini treaba pana nu te-au atras in jocul lor. Asa s-a intamplat si cand ti-am raspuns Patricia, vroiam sa iti multumesc pentru produse, dar n-am mai apucat mai sus, asa ca o fac acum. Multumesc pentru produse si pentru rapiditatea, chiar "viteza" cu care mi-ai trimis produsele. Comanda facuta martea si joi dupa-masa sa am deja produsele acasa...asta in conditiile in care suntem la aproape 600km distanta. Ce sa-ti mai zic, cred ca m-am ales nu doar cu o furnizoare de produse paula`s choice, ci si cu o prietena virtuala. Multumesc!

      Ștergere
    3. Multumesc pentru cuvintele frumoase, inseamna mult pentru mine!
      Apropo de rapiditate si de Posta Romana: intr-o zi de joi, in urma cu putin timp, mi-am comandat o carte de care aveam nevoie de la un anticariat online din UK, alegand metoda de livrare ce presupunea costul cel mai mic: am dat vreo 2 lire pe carte si vreo 3-4 lire pe transport, care urma sa se faca, pe teritoriul Romaniei, prin Posta Romana. Lunea imediat urmatoare (deci dupa 4 zile, dintre care doua de weekend) suna de dimineata cineva la usa. Deschid si cine crezi ca se afla in fata mea? Postasul cu pachetul cu carte in mana :)) Eu nu pot sa imi explic nici acum prin ce minune a ajuns atat de repede un pachet din Anglia direct la usa mea...Cum ti-am mai spus: doar cuvinte de lauda am pentru Posta Romana!

      Ștergere
  2. Cu placere, dar nu e vorba de cuvinte frumoase ci de un adevar.
    Citeste te rog postarea mea cu actele de identitate, o sa vezi ce "minune" de postas am eu:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. buna seara cat costa acest produs?

      Ștergere
    2. Exfoliantul sau cleanser-ul? Pe amandoua, cu tot cu transport si cu comisionul bancar, am dat 200ron

      Ștergere
  3. Ma intereseaza doar exfoliantul.....cat costa?


    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Preturile de referinta pentru majoritatea partenerilor paula's choice sunt cele de pe site-ul www.paulaschoice-eu.com la care fiecare aplica sau nu reduceri. In cazul meu, exfoliantul a fost 23,5euro, dar pt ca am comandat 2produse, si am facut plata in avans, reducerea a fost de 15% si transportul gratuit. Asta era
      oferta patriciei prin august, acum nu stiu ce preturi sunt

      Ștergere
  4. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uite adresa ei de mail comanda.paula@gmail.com

      Ștergere
    2. L-am sters din greseala, nu prea ma stiu cu setarile din spatele blogului:)) Sorry anonim

      Ștergere