joi, 23 august 2012

Fondul de ten- Dior Forever-vara

     Mi s-a adunat o oboseala... Copilasul meu a fost putin bolnav si asta m-a solicitat iar foarte mult. Dupa ce-l culcam pe el, adormeam instant si eu si n-am mai avut vreme de blog.
     Dar iaca am revenit, cu o parere despre fondul de ten Dior Forever, parere ce mi-am format-o destul de repede, dupa 2-3 zile deja am vazut ce poate sa faca, asa ca desi il am doar de vreo zece zile, sunt pregatita sa vorbesc despre el.

     A fost un cadou surpriza asa ca nu stiu sa va spun cat costa in dutty-free, dar din ce am inteles, undeva intre 40-50 euro. La Sephora l-am vazut la 225 ron. Alte detalii "tehnice" nu cred ca va intereseaza, asa ca o sa le scriu pe scurt:
-30ml ca majoritatea fondurilor de ten
-factor de protectie 25
-are pompita
     Nuante: stiti ca ma opresc foarte mult atunci cand va descriu un fond de ten, la nuantele lui.
Pentru ca nu dispun de poze cu celelalte nuante, am gasit pe net poza de mai jos, cu precizarea ca nu este a mea, nu mai stiu de unde am luat-o, poate chiar de pe site-ul oficial dior.

     Acestea sunt nuantele dior-ului forever. Fondul meu de ten este in nuanta #030.

Si normal, alaturi de celelalte fonduri de ten din colectie:)




     Acum ca ati vazut nuanta, poate o sa fiti putin mai bine informate decat mine, atunci cand va luati fondul de ten fara sa-l incercati. Nuanta e prea inchisa, chiar si pentru gusturile mele, si desi se spunea ca nuantele de la dior care se termina cu zero au subton de galben, mie nu mi se pare. Pozele sunt facute cu el aplicat pe mana, unde sunt mai bronzata.
     Acum ca am terminat cu nuanta, hai sa va spun despre felul cum ne intelegem noi doi, eu si cu dior forever. In niciun caz luna de miere, dar nici divort. Review-urile despre el erau toate pozitive. In afara de 2-3 persoane care nu-l prea laudau, restul erau fascinate. Din pacate, eu m-as situa printre cele 2-3. 
     Nu stiu de ce nu mi se potriveste, nu sunt ciudata si nici tenul meu nu e. Am un ten gras cum au multe fete, cu niste pete de melasma care trebuie acoperite, si atat. In descrierea unei fete, citeam ca foloseste la o aplicare o singura pompita care-i ajunge sa-si acopera intreaga fata. Alta spunea ca are acoperire perfecta si ca-i rezista pe ten toata ziua. Ce norocoase! In nici un caz nu ma gandesc ca descrierile lor n-ar fi corecte, dar in cazul meu descrierile nu se potrivesc. In primul rand, nici vorba sa-mi ajunga o pompita, folosesc vreo trei si una pentru gat, deci patru. Trebuie sa te grabesti cand il aplici deoarece se usuca foarte repede, aproape ca revlon colorstay-ul. Dupa aplicare finish-ul e mat si asta imi place la el. Acoperirea din punctul meu de vedere nu este mare, nici macar medie, poate undeva intre usoara si medie. Chiar daca aplici mai mult produs, acoperirea nu se schimba. Am pus chiar trei straturi, de curiozitate, si tot n-a acoperit petele. Pe fata dupa aplicare arata foarte bine, iti face tenul sanatos si odihnit, dar pentru prea putin timp. Il aplic pe la  8 dimineata si la 11 incepe sa dispara de pe fata. Si asta indiferent de ce pun sub el, rezistenta nu pot sa i-o schimb nici macar cu primerul Radiant, si pudra Laura Mercier nu se intelege deloc cu dior-ul. Parca nu vrea sa stea pe el, pun pudra degeaba, nu e ca la fondul de ten de la Sephora , cand dupa ce aplic pudra, parca  se contopesc. 
     Asta e parerea mea despre comportamentul lui in anotimpul vara, sunt curioasa cand va fi mai rece daca va avea alta rezistenta.
     Aveam alte pretentii de la un fond de ten de 2 milioane de lei. Poate ca este grozav in cazul altora, dar pentru mine, acest fond de ten este ca si satisfactie in categoria de mijloc. 
Daca stau sa ma gandesc, asta e bine, nu? De unde scoteam eu tot la 4 luni 2 mil sa-l recumpar? 
     Inca o lupta castigata de Revlon Colorstay, care ramane in continuare in frunte, ca fiind cel mai bun fond de ten al meu de pana acum. Oare cine se mai incumeta sa-l bata?:) Il astept pe urmatorul...

6 comentarii:

  1. Draga mea, am inteles ca esti din Arad, din postarile tale. Am citit nenumarate pareri despre fondul de ten, pentru ca si eu il caut pe cel ideal. Dupa "n" țepe, care fie dovedeau, odata cu deschiderea sticlutei acasa, ca gresisem nuanta, fie ma trezeam ca imi dorisem ceva care sa acopere imperfectiunile si ma trezisem cu ceva uleios si urat curgator de pe fatza, am obosit sa fac greseli si am decis sa incerc ceea ce scriau si alte fete ca au facut, anume au cerut mostre (sau testere) de la Sephora. Duduia din Atrium a venit decisa sa ma evacueze cat mai rapid, inca nu am inteles de ce asteptarea intr-un magazin pustiu i se pare mai atragatoare decat descurajarea clientelor, ca pentru asta pare platita. Mi-a trantit un Double Wear (stiu ca e preferatul tau) pe care cred ca l-a ales in cea mai cretina nuanta, si a zis la revedere. Daca am avut tupeul sa o rog sa imi arate si de la alta firma ceva, a zis ca niciuna din celelalte nu matifiaza nimic. Stiam ca si Dior si Chanel au din aceste game. A venit destul de ofticata cu un caramel pe care mi l-a intins pe mana. Aratam de parca ma batuse cineva si s-a suparat ca ii spuneam sa nu-mi aduca acele culori inchise pentru ca de la fdt de la Sephora mi se potriveste nuanta LIGHT. Ce voia ea cu caramel??? Mi-a pus 1 g de fdt Dior, cu scarba, asa ca am parasit, ca o infractoare, incinta. Am intrat in Yves Rocher. Am mers la ceva matifiant, la testerele light-brown, 02 parca, si duduia a tinut mortis sa specifice ca eu de fapt sunt negresa, ca de idioata luasem porcelain pentru a amesteca acasa cu tot ce am. Am ramas manjita pe mana, dorind sa vad cu ce m-as capatui daca nu mi-as cunoaste nuanta. Offfffffffffffffffff. Si ne intrebam oare de ce lucrurile nu merg in Romania?
    Cert e ca vreau sa incerc Diorul matifiant (am sa-l corectez cu pudra daca mi-a dat vreo culoare cretina) pentru o zi, ca sa ii vad rezistenta si comportamentul pe fatza mea, DW-ul si... nu stiu ce sa mai incerc, pentru ca vara mi-e foarte greu. Iarna mai suport Perfecting Cover (Sephora), Colorstay-ul e OK, Accord Parfait e o cumplita dezamagire, Time Plus la fel, deci nu stiu ce sa mai incerc. Si cand spun incerc nu inseamna sa merg la magazin, sa dau banii si acasa sa observ ca produsul e o mare porcarie...
    Scuze pentru mesajul interminabil.
    Iti multumesc pentru postarile atat de frumoase. (Dia)

    RăspundețiȘtergere
  2. Dia, imi plac comentariile lungi, pentru mine reprezinta un compliment faptul ca cineva scrie atat de mult pe blogul meu.
    Nu stiu ce s-a intamplat in ultima perioada, dar sunt imbiata cu esantioane de fond de ten. Doamne tine-le naravul!:) Am "patit-o" nu doar in Arad la Sephora ci si in Sephora din Timisoara. Dupa aceste frumoase experiente, imi dau seama ce diferiti sunt oamenii si ca nu e bine sa generalizam.
    In general, in cazul meu, cand consultanta din vreun magazin mi-a recomandat o nuanta, aceea nu a fost cea potrivita pentru mine, asa ca nu ma mai las atrasa in cursa, asta daca e o cursa, ca de multe ori ele n-o fac cu intentie dar chiar nu se pricep. Nu sustin ca eu ma pricep, si eu dau rateuri la nuante, dar macar merg pe mana mea.
    Uite, am fost extrem de ocupata in ultima perioada si n-am mai apucat sa postez nimic, chiar daca am mai incercat fonduri de ten noi. Iti propun sa ne vedem si sa te ajut cu cateva esantioane din fondurile de ten ce le detin, cu conditia sa-ti iei la tine niste cutiute, ca eu nu mai am deloc, le-am dat pe la prietene sau am in ele fonduri de ten primite tot de la prietene, ca sa le testez. Scrie-mi mail amicidevorba@yahoo.ro si imi lasi acolo nr de tel.

    RăspundețiȘtergere
  3. So... l-am incercat. Curge!! Acoperirea e buna daca afara sunt 20 de grade, in primele doua ore. Se lipeste de telefon cu mai mare drag decat de ten. Si costa 283 RON. Asadar, pentru mine nu e.
    Multumesc pentru postare. (Dia)

    RăspundețiȘtergere
  4. Da, pe timp de iarna e potrivit, vara pe caldura, nu rezista. Vezi ce important e sa-l poti incerca inainte? Ramaneai cu aproape 300ron in minus...

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumesc din suflet pentru TOT, esti fenomenala! Sa ai parte de tot ce e mai bun in viata! >:D< (Dia)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Placerea a fost si de partea mea. Cu multa placere! Te pup!

      Ștergere