miercuri, 6 iunie 2012

Revlon ColorStay Oily Skin #310 Warm Golden

          Ma grabesc sa scriu acest review deoarece fondul de ten e proaspat ridicat de la posta si sunt emotionata.
Exista pe net multe review-uri despre acest fond de ten, asa ca nu are sens sa intru prea mult in detalii in ceea ce priveste rezistenta si acoperirea. La mine e singurul fond de ten care rezista mult pe fata (estee laudere double wear a rezistat la fel de mult, dar din pacate l-am avut doar ca mostra si e scump), si care se invarte in jurul sumei de 50-70 ron.


                                                          # 310 Warm Golden

                                                          # 310 Warm Golden
          Insa, la acest fond de ten niciodata nu mi-au placut nuantele pe care le gasim la noi in tara. Asa ca voi vorbi putin despre nuante. Pentru ca am tenul gras ,ma voi referi strict la nuantele din varianta Oily Skin. Primul fond de ten revlon colorstay pe care l-am achizitionat dintr-un supermarket din tara, avea nuanta #340 Early Tan. Acoperirea ma multumea, rezistenta pe un ten gras la fel, insa nuanta era prea inchisa si cu subton de roz. L-am folosit asa ca ce era sa fac, ca am dat banii pe el, insa nuanta nu mi se potrivea. Al doilea colorstay nuanta  #320 True Beige l-am cumparat crezand ca are subton de galben si ca e mai deschis decat #340. Gresit, e la fel de roz si tot prea inchis pentru mine. La noi in tara am vazut doar urmatoarele nuante:

  •  150 Buff
  • 180 Sand Beige
  • 220 Natural Beige
  • 320 True Beige
  • 340 Early Tan   
Nu stiu daca in magazinele din tara mai sunt si alte nuante la varianta pentru ten gras, dar eu numai pe astea le-am gasit.
        Multumita de colorstay, dar nemultumita de nuantele pe care le gaseam in tara, am cautat sa vad ce nuante sunt pe site-ul lor oficial, vreo 20 asa ca am hotarat sa ma bazez doar pe review-uri si sa-mi iau de dincolo (cumpar de obicei de pe www.ebay.com). Urmatoarea nuanta aleasa a fost #300 Golden Beige. Mi-a placut, mai mult pentru iarna, dar acum vara e prea deschisa pentru mine, si desi am citit ca are subton de galben, mie nu mi s-a parut a fi asa. Asa ca am hotarat sa incerc urmatoarea nuanta  #310 Warm Golden, fondul de ten ce l-am ridicat chiar astazi de la posta. Ce sa va spun, imi place mult comparativ cu celelalte nuante ce le-am avut. E mai inchis decat golden beige-ul dar mai deschis decat true beige. Insa nu are subtonul de galben la care speram.




Exista un fond de ten a carui nuanta imi place cel mai mult, e vorba despre fondul de ten de la Sephora Perfecting Cover Foundation #25 Medium Beige si intotdeauna compar fondurile de ten ce le cumpar cu acest fond de ten la care ador culoarea, subton de galben, arata foarte bine pe fata. O sa ziceti, atunci ce tot ai cu Revlonul ColorStay? Pai fondul de ten de la Sephora nu are acoperirea Colorstay-ului si nici rezistenta lui. Imi sta pe fata doar o ora- doua, dupa care o ia la vale. Nu ma opresc mai mult la fondul de ten de la Sephora pentru ca despre el vreau sa scriu un post separat si mai detaliat. Asa ca am pus o picatura de #310 warm golden colorstay, o picatura sephora #25 medium beige si uitati si voi diferenta.





Imi cer scuze pentru calitatea pozelor, dar inca nu am gasit cea mai buna varianta la setarile aparatului foto, ca sa surprind cat mai clar nuantele.
In concluzie, imi place nuanta, dar nu e cea dorita. O sa-l combin cu cel de la sephora pentru a ma apropia cat de cat de nuanta dorita. Nu-mi place sa combin fondurile de ten, dar e o solutie ce o folosesc des atunci cand dau gres cu un fond de ten. 






3 comentarii:

  1. S-ar putea sa ti se potriveasca nuantele "tan". Natural tan (330) e ideal pentru ten masliniu. Nu alb, nici negru, ci usor bronzat. Si are subtonuri galbene.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu prea mai folosesc colorstay... dar multumesc frumos pentru informatie!

    RăspundețiȘtergere
  3. Infallible 150 Radiant beige de la L`oreal am gasit eu - dar nu stiu pt ce fel de ten este. Tot asa, alerg dupa galben, gasesc numai subtonuri rosii care ma dezavantajeaza total. Dar acum sunt multumita de ce am spus mai sus.

    RăspundețiȘtergere