sâmbătă, 31 ianuarie 2015

Pinterest

      
        Sunt genul de om care atunci cand gaseste ceva ce-i place, nu se plictiseste de acel lucru mult timp. Daca ma duc intr-un restaurant, aproape intotdeauna imi comand spaghete carbonara, daca e sa mananc o ciocolata, aproape intotdeauna pun mana pe Milka si lista ar putea continua. Am descoperit Pinterest-ul in urma cu o luna si ceva. Atunci mi-a fost extrem de util pentru idei de Craciun, atat pentru podoabe pentru brad, dar si cateva retete de mancare. 
    Ce este Pinterest-ul? Un site plin ochi de idei: de mancare, outfit-uri, amenajari interioare/exterioare, modele de unghii, machiaje, sfaturi despre cum poti repara diferite obiecte stricate/ vechi etc.
          De cand l-am descoperit, nu trece zi fara sa poposesc aproape o ora pe pinterest. Dimineata cand ma trezesc, pun mana pe telefon si frunzaresc printre poze, pana reusesc sa ma trezesc de-a binelea. Noaptea cand pun capul pe perna, ma relaxez iar printre pozele de acolo. 
           Ca sa vedeti ce fain e, va arat mai jos o reteta ce-am incercat-o, inspirata de pe pinterest.

      Avem nevoie de aluat foietaj, pe care-l intindem cu putina faina. Taiem apoi fasii de 7-10cm de late si 15-20cm de lungi.


 Le asezam ca petalele unei flori, lasand mijlocul liber. 



Peste, asezam felii de salam/sunca/ muschiulet afumat, felii de cascaval si de ardei. Intoarcem aluatul peste compozitie 

si deasupra am uns totul cu un ou batut. 

30 de minute la cuptorul preincalzit si aveti un aperitiv cald si gustos.  

Este extrem de spornic, se satura 3-4 persoane cu o "floare d-asta". 
Eu am devenit dependenta de pinterest, frate-miu de aceasta reteta si de fiecare data cand imi calca pragul, imi cere sa i-o fac. Imi amintesc ca o data aveam doar aluatul foietaj congelat si ma stresa ca vrea sa manance "d-aia buna cu aluat" si a trebuit sa-l pun la microunde sa-l decongelez. A iesit bine si asa, pe viteza, ca-i chiorlaiau matele:).
Daca o incercati, sa-mi spuneti daca v-a placut.

4 comentarii:

  1. Chiar ca ti-am facut pofta, ca niciodata pana acum nu mi s-a mai intamplat sa-mi scrie cineva un comentariu atat de repede, dupa ce am apasat tasta publicare:) Din pacate, nu stiu ce mi s-a intamplat cu aplicatia blogger, ca nu ma lasa sa raspund la comentarii de pe telefon si pot face asta doar de pe laptop.Eram deja vârâtă in pat asa ca iarta-ma ca n-am mai iesit de sub plapuma sa raspund aseara.
    Poti sa incerci sa vezi ce mult o sa-ti placa, mai ales atunci cand ai invitati niste prieteni si vrei sa-i si hranesti.

    RăspundețiȘtergere
  2. Mancarea sau pinterest-ul?:))
    Ambele sunt super!

    RăspundețiȘtergere