luni, 12 ianuarie 2015

Georgio Armani Maestro Foundation

        
           Asa cum va spuneam, zilele astea am testat pentru prima oara, un fond de ten Armani. N-am folosit niciodata nimic de la ei, dar datorita ecoului dat de acest brand, aveam asteptari destul de mari. Nici nu stiu cu ce sa incep ca tendinta e sa-l caracterizez printr-o singura propozitie. O sa ma abtin si o sa lalai putin concluzia.

        Un fond de ten (ren am scris prima data:)) scump, in jur de 60 $. Consistenta sa este extrem de lichida, cred ca doar la un singur fond de ten am mai intalnit aceasta consistenta si anume Clinique Even Better. Datorita acestei consistente si sistemul de aplicare este unul diferit. Capacul este prevazut cu pipeta, cu ajutorul careia fondul de ten este bine retinut, fara sa scapi produs. Eu avandu-l intr-o cutiuta,  am luat cu degetul putin cate putin.

      Nuanta testata #4 este magica. De ce spun asta? In cutiuta parea o nuanta inchisa, dar dupa ce am aplicat fondul de ten pe fata, a preluat efectiv nuanta fetei mele. Nu mi-a venit sa cred ce bine "mi-a furat" din nuanta tenului meu.

        Si cam atat cu lauda, ca in cazul meu doar acesta a fost singurul lucru pozitiv. Acoperirea este mult prea light pentru nevoile mele. Pe zonele problema am aplicat si de 2-3 ori dar degeaba. Finish-ul este mat si usor prafos. Dupa 3 ore am vazut ca-mi luceste zona T. Nu stiu ca sa va spun de rezistenta ca eu nu l-am prea vazut pe fata. Pistruii tronau pe nasul meu, nu-mi oferea siguranta asa ca dupa 5 ore de la aplicare, am intins mana dupa Mac Studio Fix si am aplicat o picatura pe toata fata. 

         Ce v-am povestit mai sus este comportamentul fondului de ten Armani Maestro pe tenul meu. Trebuie sa mai precizez insa, inca doua pareri, exact opuse fata de parerea mea. L-a mai incercat o prietena, care are tenul uscat si un ten fara mari probleme. Ea imi spunea ca fondul de ten arata ok dupa aplicare,dar ca odata cu trecerea orelor, tenul arata din ce in ce mai bine. Nu-i dispare de pe fata si-i face tenul extrem de frumos. Ioana, "proprietara" acestui fond de ten, posesoare a unui ten gras, imi spunea ca in cazul ei tenul arata bine la o ora de la aplicare, cand fondul de ten a preluat nuanta tenului ei. Imi mai spunea ca este multumita si de gradul de acoperire, considerandu-l un fond de ten aproape perfect. Problema la ea este ca i-au aparut multe cosuri si ea il considera vinovat pe acesta, neintroducand alt produs cosmetic in rutina.
        Dupa cum vedeti,  parerile sunt extrem de diferite, asa ca daca va atrage acest fond de ten trebuie neaparat sa-l testati 2-3 zile inainte, altfel poate aruncati 60$ pe geam. 
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu