sâmbătă, 20 decembrie 2014

La Prairie Cellular Treatment Loose Powder

           In general, pudra pulbere este extrem de spornica. Nici cea despre care vreau sa scriu astazi nu iese din tipare. Pudra La Prairie este o pudra scumpa, 70-80 euro, insa contine o cantitate mare de produs. Nici nu recomand a fi cumparata dintr-un singur buget, ci din doua-trei, adica doua- trei prietene isi pot pune banii la comun si sa-si imparta cantitatea generoasa a acestei pudre. Sunt de fapt doua pudre, una mare de folosit la domiciliu si una mica, de purtat in poseta, in total aproape 66g. 

          Pudra este laudata a fi pudra tratament, ca majoritatea produselor de machiaj La Prairie. Nu ma descurc la deslusirea ingredientelor unui produs, asa ca ma pot pronunta doar la efectele ce le-am simtit de cand folosesc aceasta pudra. Nu mi-au mai aparut cosuri nici macar in acea perioada, fata mi-e curata si neteda. Nu pot spune daca aceste rezultate se datoreaza ei sau altor doua produse, intrate in rutina mea  aproximativ in aceeasi perioada: Resist Weekly Resurfacing Treatment with 10% alpha hydroxy acid si Resist Daily Smoothing Treatment 5% AHA, ambele de la Paula's Choice, sau poate toate trei la un loc.
         Pudra o folosesc pentru fixarea fondurilor de ten MAC studio fix si Dior Forever, aplicand-o cu pensula pentru pudra Real Techniques.  Efectiv, dupa ce o aplic pe fata, aceasta devine mata si catifelata, fara insa s-o incarce.
    Pudra se comercializeaza in doua nuante: # translucent 1 si # translucent 2. Eu am varianta #translucent 2.

        Nu este o pudra achizitionata de mine, va spuneam ca am doua prietene minunate: Ioana si Roxana, care ma rasfata de fiecare data cand isi cumpara vreun produs nou, cu cate un esantion generos. Asa am eu norocul sa incerc multe produse high-end.  

         Ioana foloseste aceasta pudra pentru a-si fixa fondul de ten La Mer ( l-am incercat si eu dar am uitat sa scriu pe blog despre el). 

Mi-a dat vreo 15g de pudra si i-a mai ramas cat sa-i ajunga pentru cel putin doi ani. Astea 15g cred ca ma vor tine cel putin 10 luni, aproape 1 an. In cazul meu #translucent 2 merge de minune cu nuantele fondurilor de ten ce le detin, insa Ioana fiind blonda si cu tenul mai deschis, zice ca putin ii intuneca fondul de ten si ca poate era o alegere mai buna #1. Asa ca daca folositi fonduri de ten deschise la culoare, recomand #1
                                           Laura Mercier #translucid          La Prairie #2

                                     Laura Mercier                                La Prairie
       De departe, La Prairie Cellular Treatment Loose Powder este cea mai buna pudra pulbere folosita de mine, mult mai buna si decat pudra Laura Mercier.

2 comentarii:

  1. un brand renumit, nu am incercat nimic de la ei pentru ca mi se par scumpi...dar asa cum zici tu, daca inparti ajungi la un pret foarte bun..si canitate suficienta de produs

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt produse foarte scumpe. Fondul de ten de la ei nu mi s-a parut grozav, insa aceasta pudra chiar este buna si spornica. In Timisoara aveti produse La Prairie in Sephora, in cazul in care esti curioasa s-o incerci.

      Ștergere