marți, 23 decembrie 2014

Produse Inglot

     

       Am auzit multe cuvinte frumoase despre produsele de make-up Inglot, insa nu aveam acces la ele. Cautand pe internet modalitati de achizitionare a acestora online, am fost surprinsa sa aflu ca s-a deschis recent, un magazin Inglot la Timisoara, la 50 km de Arad.

      Era o sambata frumoasa, mi-am luat prietenuta Roxana si niste repere pe google si ne-am indreptat spre magazin. Asta se intampla in urma cu o luna. Da, atunci aveam de gand sa scriu aceasta postare dar am tot amanat.
      Magazinul Inglot din  Timisoara nu se afla in Iulius Mall, asa cum m-as fi asteptat ci intr-o vila eleganta din apropierea complexului studentesc din orasul de pe Bega.       Pentru ca nu cunosteam produsele Inglot, am stat acolo doua ore sa le studiem. Au o gama variata de rujuri si farduri de ochi, dar stau slabut la capitolul fonduri de ten. La o prima incercare in magazin, niciun fond de ten nu mi-a atras curiozitatea indeajuns de mult incat sa-l aplic si pe fata. La rujuri si farduri insa lucrurile stau altfel. Am testat pe buze o gramada de nuante pana intr-un final cand am ramas la una singura. Fardurile de ochi la fel, sunt grozave, dar atat de multe incat te pierzi prin atatea culori. 

     Imi place extrem de mult sistemul de a construi propria paleta. Este vorba despre niste palete goale, magnetice, pe care le poti umple cu ce produse iti doresti. Unele sunt prevazute si cu oglinda, eu insa mi-am ales cea mai ieftina, cu patru locuri. Pentru ca a trecut aproape o luna de atunci nu-mi mai amintesc exact pretul, dar cred ca in jur de 20 ron a fost aceasta paleta (goala).

     Paleta mea de patru locuri cuprinde: un ruj, un fard de ochi si un fard de contur, cu care am ocupat doua locuri. 

     Ele sunt magnetice, astfel ca se prind usor de paleta. Capacul este si el prevazut cu magnet si va spun ca este e paleta solida. 

     Pe langa aceste produse, mi-am mai cumparat un anticearcan, pe care cred ca am dat in jur de 50 ron. Paleta, fardul de ochi, rujul, pudra contur si anticearcanul m-au costat 160 ron. Nu sunt produse ieftine.


     Pentru ca a trecut deja o luna de cand le folosesc pot sa va spun si cateva cuvinte despre fiecare.
Anticearcanul
Il folosesc aproape zilnic, este bun, dar nu m-a dat pe spate.  Dupa ce am folosit anticearcanul La Prairie, nimic nu cred ca-l mai poate egala pe acela. Insa este atat de scump incat nu mi-l pot permite, mai ales ca odata cu el vine si un fond de ten, care insa nu este atat de grozav.

Rujul 


Este frumos pigmentat, un rosu placut, rezista destul de bine pe buze.

Fardul de ochi
       Il aplic pe arcada, pentru iluminarea sprancenelor. Eu nu aplic primer pentru ochi, doar fond de ten si acest fard imi rezista toata ziua. Recunosc insa ca nu am pleoape uleioase care sa-mi dea de furca cu rezistenta fardurilor

Fard de contur pentru fata

         Studiez de ceva vreme tehnica contouring-ului si-mi lipsea din trusa de machiaj un astfel de fard. Oricat am incercat sa-l aplic, n-am reusit sa-l pun in valoare, trebuie sa mai incerc.
       Dintre  toate cele patru produse, cel mai mult folosesc anticearcanul. Sunt produse bune, as vrea sa-mi mai cumpar de la ei si niste rujuri nude.
      Ati incercat produse Inglot?

     

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu