duminică, 6 aprilie 2014

La Prairie Skin Caviar Foundation&Concealer


      Nu, n-am castigat la Loto! :)
Nu am verificat prea bine, dar cred ca tocmai am incercat cel mai scump fond de ten. Daca stiti altul mai scump decat acesta, as fi curioasa sa stiu care e acela.

     O prietena si-a cumparat acest fond de ten si mi l-a dat sa-l incerc si eu cateva zile. Este vorba despre Skin Caviar, un fond de ten al firmei de lux La Prairie.
L-am avut pe fata in doua zile diferite. Intr-o zi l-am aplicat abia spre seara, pe la 18 cand m-am intors de la serviciu si a doua zi l-am avut pe fata de dimineata.
     Este un fond de ten 2in1. Ambalajul este identic cu a fondului de ten Lancome Visionnaire. Ambele au fondul de ten intr-un ambalaj de sticla, de 30ml, iar in capac se afla corectorul.
Se aplica extraordinar de usor, eu l-am aplicat cu pensula Extreme de la Real Techniques,
si are o acoperire foarte buna, poate mai buna si decat Estee Lauder-ul Double Wear varianta clasica.
Pe tenul meu gras, finish-ul este prea lucios astfel ca a trebuit sa aplic pudra de fixare peste. Desi  nu are particule stralucitoare, are un efect de luminozitate.

      Din pacate, este un fond de ten pentru tenul uscat. Prietena de la care l-am incercat are un astfel de ten si ei i se potriveste manusa. Dupa 2-3 ore de la aplicarea fondului de ten,  a trebuit sa-mi reaplic pudra matifianta, din ora in ora pentru a-mi mentine tenul uscat, insa acest lucru a dus la incarcarea excesiva a tenului si simteam efectiv ca-mi sufoca tenul. Daca fondul de ten nu mi se potriveste, corectorul insa este mai mult decat perfect.

Nu am intalnit pana acum un corector mai bun decat acesta. Desi este varianta solida de corector, este foarte, foarte cremos.

L-am folosit ca anticearcan, nu ca si corector, deoarece fondul de ten a acoperit suficient de bine incat sa nu mai fie necesara si aplicarea unui corector. Nu am mari probleme cu cearcanele, insa dupa ce l-am aplicat, m-am dat seama cat de important este un anticearcan bun si ce finish poate sa ofere unui machiaj reusit.

Cred ca "de vina" este si diferenta de vreo 2 nuante intre anticearcan si fond de ten, ceea ce duce la o combinatie perfecta.
Nuanta testata de mine este:
o nuanta prea inchisa acum, dar potrivita pentru la vara.











     Ma bucur ca am avut sansa sa incerc acest fond de ten. Este un fond de ten foarte scump (600-700 ron), chiar daca sunt de fapt, doua produse: fond de ten+anticearcan. Anticearcanul m-a incantat, asa ca-mi va ramane mintea la el mult timp de acum inainte. Ce pacat ca nu se vinde si separat...

2 comentarii:

  1. Ofofof, intr-adevar muult prea scump ca sa ma gandesc ca l-as putea cumpara vreodata si apropo de asta nici eu nu stiu niciun alt fdt mai scump decat acesta. Trebuie sa fii fericita ca ai avut ocazia sa-l testezi, e greu sa intri si in posesia unui esantion dupa cate cred eu.
    Mie mi s-a deschis tenul foarte, foarte mult in ultima luna si nicio culoare de fdt (dintre cele pe care le posed) nu mai imi este potrivita, nu inteleg cum s-a intamplat asta. :( Acum imi bat capul cu ce sa fac in acest sens, nu mai vreau sa-mi cumpar altul nou, cred ca incep sa le combin :P


    RăspundețiȘtergere
  2. Daaa! Si eu m-am bucurat tare mult cand mi-a zis prietena ca-l pot incerca pentru cateva zile.
    Ma mir ca ti s-a deschis tenul, mai ales ca a fost o iarna calduroasa, cu mult soare si oricat SPF ai folosi, oleaca tot trece de filtre, mai ales ca noi ne aplicam crema spf de dimineata si nu reaplicam pe parcursul zilei. Pai da-te cu autobronzant. Bine ca mi-ai amintit de asta. Mi-am cumparat o solutie autobronzanta de la Palmer's si trebuie sa incep s-o folosesc. Deja port tricou si mainile-mi sunt albe

    RăspundețiȘtergere