sâmbătă, 5 aprilie 2014

Fond de ten-Lancome Visionnaire


    Un nou fond de ten testat de mine este Lancome-Visionaire. Ce m-a surprins prima data cand am desfacut pliculetul, a fost cantitatea extrem de putina.
                                                            Corectorul #3Beige Diaphane
                                                   Fondul de ten #3Beige Diaphane
      Pliculetele testere contin in medie, 1ml de produs. Nu sunt spornice dar imi ajung pentru 2-3 aplicari. Insa  Lancome-ul testat avea doar 0,14ml, iar corectorul si mai putin: 0,07 g. Nu mi-a ajuns decat pentru o singura aplicare, si nici macar aia completa.

     Dupa ce i-am cautat pretul pe net si am vazut ca e 62-65$, mi-am dat seama de ce s-au zgarcit cu testerul:)
Acest fond de ten nu este doar un fond de ten, este un corector pt piele. Contine  LR 2412, o molecula care ajuta la refacerea pielii. Producatorii spun ca intr-un interval de 4-8 luni, acest fond de ten diminueaza ridurile cu cel putin 20-25%, atenueaza petele aproximativ in acelasi procent si micsoreaza porii cu 17-20%. Nu pot sa le dau sau nu dreptate, doar folosindu-l zilnic timp de cel putin 2 luni se vad efectele.

     Aceasta descriere ma face putin sa zambesc. In ce sens? Maica-mea si alti necunoscatori din jurul meu, imi spun ca tenul trebuie sa respire si sa nu mai folosesc fond de ten ca infunda porii si ca e nesanatos. N-o fi pe bune tot ce zic producatorii, dar ceva tot e adevarat. Cand vad praful ce se aduna pe mobila ma gandesc ca abia asteapta sa se aseze pe tenul meu. E normal ca noaptea, cand stai in casa, unde poluarea nu e la nivelul mediului din afara casei, sa n-ai nimic pe ten, insa afara, eu n-as avea curajul sa ies fara protectia data de crema SPF, acoperita cu fond de ten.
     Dupa cum spuneam, am testat doar intr-o zi acest fond de ten. Sticluta de fond de ten are in capac, corector. Mie acesta mi s-a parut destul de greu de aplicat. Am reusit sa-l intind cu mare dificultate, e prea vascos. L-am aplicat doar pe zonele cu probleme. Daca aplicarea corectorului mi s-a parut dificila, nu acelasi lucru il pot spune despre fondul de ten. Acesta se intinde foarte usor si are o acoperire light.

     Nuanta , #03 Beige Diaphane ma asteptam sa fie o nuanta spre bej, asa cum eram obisnuita cu nuantele #3 de la Lancome. Din poze, va puteti da seama si voi ca are subton roz, insa aplicata pe fata, nuanta se adapteaza nuantei tenului.




     Concluzia mea, dupa o utilizare de o zi? Nu este fondul meu de ten. Intr-un fel ma bucur, ca era prea scump. Ideea insa e foarte buna, un fond de ten alaturi de un corector. De asta probabil ca si are acoperire light. Sa  folosesti corectorul acolo unde ai nevoie, iar pe restul fetei doar sa uniformizezi, pentru un aspect natural.
     O prietena si-a cumparat La Prairie, un fond de ten de lux, la 600-650 ron. L-am testat si pe acesta si in curand voi scrie si despre el. Nu am verificat, dar cred ca este cel mai scump fond de ten de pe piata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu