duminică, 3 noiembrie 2013

Un tus bun


     Nu concep un machiaj fara tus la baza pleoapelor. Daca in ultimul timp incerc sa-mi schimb modul in care ma machiez, adaugand machiajului meu produse pe care pana acum  nu le foloseam, aici referindu-ma la blush si iluminator, tusul sta constant pe ochii mei, de pe vremea de cand eram  adolescenta. Acum, nu mai sunt, desi mai am scapari comportamentale care ma plaseaza in acea perioada.Chiar daca se spune ca tusul negru imbatraneste, parerea mea e alta: ochiu' marcat cu negru, adanceste privirea si bulverseaza privitorul:) 
Din fericire acest tus este unul ieftin si spornic. Vedeta este: tusul Essence si-l vedeti in toata splendoarea in poza de mai jos.

     Este waterproof, adica rezistent la apa, caldura si tot ce vreti. Isi pierde rezistenta doar in fata dischetei demachiante, dar acesta este un lucru bun, nu? 
     Si pensula este pe gustul meu, flexibila, subtire adica usor de manuit. Este suficienta o singura traversare pe pleoapa deoarece este destul de pigmentant. Se mai intampla sa aplic 2-3 straturi, dar doar daca am gresit forma si revin cu corecturi. 

     Pretul: 14,5 ron. Pentru aradence, il gasiti in magazinul Kendra din Attrium Mall, magazin deschis doar de 2-3 luni. 
     Il folosesc zilnic de cel putin doua luni si deocamdata nu si-a modificat nici consistenta, nici nu si-a pierdut din calitati. Daca iti pastreaza naravul, nici n-o sa-l insel de acum inainte. O sa-l cumpar si recumpar pana o sa-mi interzica medicul plastician folosirea unui tus pe pleoapele proaspat scurtate. Nu acum, dar peste ani si ani, cand pleoapele si ridurile or sa-si faca de cap pe fata mea, sa nu credeti ca o sa stau cu mana in san. Dupa cum v-ati dat seama, nu sunt contra operatiilor estetice, atata timp cat se mentine contactul cu realitatea si nu se exagereaza. 

10 comentarii:

  1. Dupa ce termin ce am eu acum, unul kkcenter, clar la asta ma duc, fara niciun dubiu. Mi-am luat nu demult unul Flormar, foarte fain din toate punctele de vedere, doar ca s-a ciufulit pensula rau de tot, am tot taiat din ea, dar sistemul e prost gandit pentru ca se strica in mod continuu la orice folosire, asa ca l-am abandonat. Eu sunt in cautarea unui tus de buna calitate cu pensula, dar sa nu coste mai mult de 20 de lei. Trebuie sa-l incerc si eu pe acesta! Merci pentru review!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Era sa scriu ca si eu am avut unul de la Flormar, insa, mi-am adus aminte ca era Farmasi. De cand l-am luat, doar pe asta il folosesc, chiar e bun. Cu placere! Mersi de recomandarea pudrei teracota de la Farmasi:) Uite la ce sunt bune blogurile!:)

      Ștergere
  2. Aaa, am uitat sa adaug - nici eu nu sunt contra operatiilor estetice.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Silicoane nu stiu daca mi-as pune, imi place sa dorm pe burta si dupa, nu stiu daca acest lucru nu mi-ar afecta somnul+ ca exista sutienele cu umplutura de silion:) Insa fata...

      Ștergere
  3. eu am bagat in teste unul de la Golden Rose acum, tot cu periuta flexibila. Sa vedem ce poate face :D

    RăspundețiȘtergere
  4. De cand ma stiu, mai mult de 30 ron nu am dat pe un tus. Nu este un produs pe care sa nu-l gasesc la pret bun si sa fie si calitativ. Probabil ca in categoria asta intra si cel testat de tine. Pe mine financiar, fondurile de ten ma omoara. Achizitia unuia bun, imi produce atata placere!

    RăspundețiȘtergere
  5. Multa sanatate la mama ta in primul rand,am citit ca a avut probleme de sanatate.cat despre kendra am vazut ca au produse pupa,sunt super si nu mai trebuie sa le plimb din italia,iar despre silicoane vreau s eu !!!!da fara operatie daca se poate :)))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos pentru urari. Se reface destul de bine dupa operatie. A avut 65 de pietre la fiere! Si le-a numarat singura in spital:)
      Am vazut niste farduri tare faine de la Pupa, insa am de gand sa-mi iau paleta Urban Decay Naked si cred c-o sa-mi ajunga pentru o viata:))
      Lasa silicoanele, ia-ti sutien mare cu bureti, asa macar poti sa dormi pe "foale":)

      Ștergere
    2. Aia da :))))))9 luni tare greu o fost sa nu ma lafai ca broasca :)))

      Ștergere
  6. Adica pe burta si cracanata, nu?:)) Asa dorm si eu!:)))Tot ca o broasca, vorba ta:))

    RăspundețiȘtergere