sâmbătă, 2 noiembrie 2013

Estee Lauder double wear in nuanta #2C3 Fresco

    
 Pentru ca nu-mi ascund pasiunea pe care o am pentru fondurile de ten, mi se intampla, in ultima perioada tot mai des, sa primesc de la prietene, mostre/esantioane cu acest produs de make-up. 

     La fel am primit aceasta mostra de Estee Lauder double wear in varianta clasica, nuanta #2C3 Fresco. Nu aveam de gand sa testez nuanta zilele astea, dar m-am grabit sa fac pozele pentru a-i da o mana de ajutor Simonei care isi doreste un fond de ten de la Estee Lauder si nu gaseste pe stoc nuanta Rattan.
     Nuanta #2C3 face parte din aceeasi clasa de intensitate ca #2w2 rattan, asa cum vedeti in imaginea de mai sus, insa are un subton rece. Am avut nuanta fresco in vechea formula a acestui fond de ten, imi pare rau ca nu mi-am pastrat putin pentru a putea face poze comparative, intre formule diferite dar cu acelasi cod de culoare. Daca e sa vorbesc doar tinand cont de amintiri, pe fata nuanta  #2C3 fresco nu pare atat de gri si de deschisa ca aceeasi nuanta #fresco din vechea formula. Dar accentuez inca o data, faptul ca asta e doar parerea mea.
Mai jos aveti cateva poze cu nuanta:















Sa aveti o sambata frumoasa, sa leneviti sau sa mergeti la cumparaturi, cum vreti voi!
 Eu ma duc la mall sa-mi caut un iluminator, innebunesc daca nu-mi iau unul:)

4 comentarii:

  1. Hmmm, mi se pare cam rozaliu, nu prea cred ca m-ar tenta, zic pas... Sa vedem pe 8 nov ce se intampla, poate am noroc si intra rattanul pe stoc...astept cu sufletul la gura :))))
    merci frumos pentru postare, te pup, sa ai un weekend minunat, astept sa vad cu ce iluminator te intorci!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. M-am intors cu teracota ta Farmasi:) Nr5 ca sa fie in oglinda cu al tau, adica identic:) In magazinul Kendra am dat peste un iluminator Revlon lichid, de consistenta unui fond de ten, il aveau in 3nuante, 68ron si cred ca era la 20-30ml. Nu stiam de el, m-a luat pe nepregatite asa ca n-am vrut sa risc si am ramas la cel recomandat de tine. Parea ok ala Revlon, trebuie studiata problema pe net:) te pup si eu

      Ștergere
  2. Cam scump cel de la Revlon, dar poate e fain, eu nu am incercat unul lichid pana acum, dar zau, ca m-ar tenta :P Sper sa-ti placa cel de la Farmasi, eu mi-am luat nr. 5 pentru ca e mai colorat putin si il folosesc si ca blush uneori, dar erau si mai deschise. Chiar sper sa-ti placa pentru ca la ce mareee e, sigur o sa te poti bucura de el si tu si generatiile viitoare... :))))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce generatii, draga mea? Ca am baietoi. Aaa nora...O vopsesc din cap pana in picioare:)
      Raport pret cantitate la cel de la Revlon nu e mult. Gandeste-te ca ne-ar ajunge si asta tot pana la nurori. Insa, nu stiu daca e atat de bun. Preferam sa fie la 10ml si 25ron:)

      Ștergere