marți, 10 septembrie 2013

Oja parfumata de la Revlon




O mare ciudatenie e sa vezi pe cineva care-si miroase degetele. Asa ca, nu stiu ce-a fost in mintea celor de la Revlon, cand au creat aceasta oja parfumata.

Am achizitionat-o pt nuanta, necunoscandu-i secretul. Nici cel ce o vindea nu mi-a precizat asta. Nu mi-am dat seama cand am aplicat-o prima data. Noaptea la culcare, am simtit un miros frumos dar am crezut ca e de la vreun produs cosmetic ce-l aplicasem. Abia la a doua aplicare, mi-am dat seama ca mireasma vine dinspre unghii. 

Mirosul este unul de struguri, potrivit pentru un gel de dus, dar unei oje si pentru ceea ce te determina sa faci, sa-ti tot duci degetele la nas, e ciudat. 

Tudor a zis ca miroase a ursuleti gumati, era si normal sa se gandeasca la dulciuri, doar e copil. Acum ma lupt cu tentatia, sa-mi tin degetele departe de nas. Dar oricum l-as blama ,rezultatul este acelasi: miroase atat de frumos...:)

 Nu poate fi aplicat fara o baza deoarece e mai  mult un top-coat cu miros si putin sclipici, nu o oja. Ar trebui sa aplic vreo 10 straturi, ca sa acopere bine unghia. Mai sus, l-am aplicat peste oja roz de la Gabrini.

Si totusi, miroase atat de frumos...:)
Cred ca sunt destul de nebuna incat sa-l aplic si la unghiile de la picioare, atunci sa vezi plecaciuni:))

4 comentarii:

  1. Am avut ceva de la Rimmel, care mirosea a lamaie, dar mirosul disparea foarte repede.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Inseamna ca nu cei de la revlon au fost primii:)
      Mirosul rezista pana sterg oja de pe unghii.

      Ștergere
  2. Auzisem si eu de ojele Revlon cu miros, chiar sunt curioasa si vreau sa imi iau si eu una. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Atat ca n-o prea poti folosi singura, trebuie neaparat aplicata peste o baza

    RăspundețiȘtergere