joi, 15 august 2013

Un tort mai...altfel




Ramanand in sfera torturilor de ziua mea, va arat ce tort surpriza mi -a facut sotul, un tort care trece lejer de 5000 calorii:)

ingrediente:)
Tortul e surprinzator nu doar prin faptul ca e facut de un barbat, ci ca e facut de al meu, care n-are nicio legatura cu romantismul:) Cand i-am cerut detalii, mi-a relatat calculele facute,care e diametrul cercului si care e volumul cilindrului, pentru a sti cate bomboane sa cumpere:)
Nu are sens sa va spun reteta pentru ca  pozele exemplifica procedeul:)
Stalpii de sustinere sunt kit-kat-urile:)






Mi l-a adus la un restaurant, unde iesisem doar noi fetele si a fost o surpriza nu doar pentru mine ci si pentru celelalte fete, pentru ca a fost aclamat de toate reprezentantele prezente acolo.
Gustul nu e nevoie sa vi-l descriu, pentru ca sunt clasicele bomboane, insa prezentarea...
In plus, a si facut poze.
Si sa mai ziceti ca barbatii n-au imaginatie.

2 comentarii:

  1. Pfff, asta e de-a dreptul incredibil, nu pot sa cred ca un barbat a facut asa ceva si poze cu procesul, pe deasupra... Sigur nu a vrut ceva in schimb mai tarziu? Si-o fi luat bilete la cine stie ce meci de fotbal si voia sa te indulceasca inainte sa-ti dea vestea ... :P
    Lasand gluma la o parte, foarte frumos gestul sau, nu cred ca te-ai asteptat la asa ceva si imi dau seama ce emotie ti-a provocat. Foarte, foarte frumos, m-a impresionat si pe mine de aici sotul tau :P

    RăspundețiȘtergere
  2. :))) Nu si-a luat bilete la meci, dar a plecat weekendul asta la munte. Asta o fi?:))
    Barbatii sunt niste ciudati si te surprind cand te astepti mai putin.
    In curand vine ziua lui, io nu cred c-o sa fiu atat de creativa:))

    RăspundețiȘtergere