duminică, 25 august 2013

Oja L'Oreal-color riche le vernis

     Aceasta oja reprezinta ultima speranta, in ceea ce ma priveste, ca o oja va rezista mai mult de 2 zile si pe unghiile mele. 

Am cumparat-o la sfatul Simonei, dupa ce am descoperit ca amandoua avem aceeasi problema cu unghiile. In cazul ei aceasta oja rezista pe unghii mai mult decat orice alta oja incercata de ea pana acum. 
Nuanta aleasa de mine este 

fiind usor obsedata de nuanta roz-pal, nuanta care mie mi se pare finuta si feminina in acelasi timp. Pretul e 15 ron, foarte mult zic eu, pentru doar 5ml de produs, insa daca va rezista mai mult de 4 zile pe unghiile mele, va fi singurul produs de unghii pe care-l voi mai cumpara.
Oja se aplica foarte usor, dar sunt necesare, cel putin in cazul nuantei 209, trei straturi pentru a arata bine.
Nu am aplicat nici oja baza, nici top-coat pentru ca vreau sa-i incerc rezistenta in acest fel. 
In ultima perioada, la cateva minute dupa ce aplicam oje marca essence, imi apareau niste bule de aer de toata frumusetea. Cu aceasta de la L'Oreal nu am avut deloc aceasta problema. Inca un punct in plus este faptul ca se usuca repede. Desi am aplicat trei straturi si ma asteptam sa ma mazgalesc, s-a uscat repede si uniform.
Pornesc cu sperante mari, care daca vor fi naruite, unghiile mele pe viitor vor fi acoperite cu un strat gros de gel, pus de o manichiurista cu experienta si o sa declar incheiat acest capitol urat din viata mea de muiere- oja sarita-si o sa-mi ocup cu altceva timpul petrecut pana acum, seara de seara, cu aplicarea unei oje frumoase dar nerezistente.

5 comentarii:

  1. Oh, cat de frumoasa e nuanta asta, foarte finuta intr-adevar, trebuie sa o iau si eu neaparat. Am observat si eu ca difera putin consistenta la ele, unele sunt mai opace decat altele, dar rezistenta mi s-a parut la fel. Saptamana asta am aplicat un strat de oja cu sclipici peste si mi-au rezistat 6 zile intacte, in a saptea mi s-a dus putin de pe 2 unghii si am dat-o jos. Am observat, de asemenea ca daca le tai scurte se pastreaza mai mult timp oja pe ele.
    Sper din suflet sa-ti reziste si tie la fel de mult, chiar sunt curioasa! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Jurnal de bord: sunt in ziua a treia si oja s-a dus putin de pe varfuri, dar ff putin. Abia se observa cu ochiu liber:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aha, pai e destul bine zic eu, daca sunt putin mai lungi cam asa se comporta si la mine. Cand vad ca are tendinta sa se duca, dau un stat de top coat cu sclipici si le mai prelungesc putin. :P
      Off, si cand ma gandesc ca alte fete o tin o saptamana pe unghii si spala vase si curata casa fara sa se desprinda de pe unghii. Si ma refer la orice oja. Am testat asta cu o prietena, am locuit impreuna si am cumaparat amandoua o oja si ne-am colorat unghiile. A costat vreo 2 lei cred. A mea s-a dus din prima zi, iar a ei a rezistat pana a dat-o jos ca s-a plictisit de ea. Si era toata ziua cu mainile in apa, deci nu o menaja deloc... :( Oare care e faza?!

      Ștergere
    2. Nu stiu care e cauza, dar as propune sa devenim cobai,pentru firmele producatoare de oja, sa transformam acest defect intr-o calitate:) si unghiile noastre sa fie celebre.

      Ștergere
  3. Numaratoarea s-a oprit in a 4-a zi!

    RăspundețiȘtergere