joi, 21 martie 2013

Exfoliant chimic AHA 8% gel Paula's Choice


      Si pentru ca tot v-am vorbit recent despre exfoliantul chimic BHA Paula's Choice, astazi o sa povestesc  despre un nou exfoliant chimic achizitionat. Mi-am comandat saptamana trecuta exfoliantului AHA Paula's Choice, in concentratie 8%, varianta gel sperand ca acest exfoliant o sa-mi amelioreze petele de melasma si urmele ce mi-au ramas de la cosuri.

     Pe exfoliantul BHA 2% lichid am platit prin august in jur de 100 ron, si AHA-ul 8% cumparat tot de la Patricia (comanda.paula@gmail.com) saptamana trecuta a fost 107 ron cu tot cu transport. Cantitatea lui este de 100 ml, are pompita si este varianta gel.


   Fata de varianta gel BHA, care am inteles ca lasa la suprafata pielii o pelicula si se absoarbe greu, varianta AHA gel 8% nu este asa (aveam emotii ca o fi ca BHA-ul). Se aplica foarte usor, intra repede in piele si nu lasa nicio pelicula. Mi-era groaza ca eu avand tenul gras, o sa se absoarba greu dar nu a fost cazul.

     Saptamana aceasta l-am folosit intr-o singura seara. Urmeaza ca saptamana viitoare sa-l folosesc de doua ori. Vreau sa ajung la o aplicare asa: o seara BHA2%, cealalta seara AHA8%. Se spune clar ca exfoliantii trebuie introdusi treptat in rutina zilnica, pentru a da timp tenului sa se obisnuiasca cu ei. 
     Acesti exfolianti se consuma greu. Daca va ganditi ca ati dat 100 ron pe un flacon si ca este scump, impartiti suma asta la 12 luni si o sa vedeti ca va costa in jur de 8 ron pe luna/exfoliant. Ele vin in flacoane de 120ml BHA-ul si 100ml AHA-ul (concentratiile achizitionate de mine). BHA-ul l-am folosit zilnic si mai am jumatate de produs, deci sigur va tine un an de zile, insa cele mai multe persoane care l-au folosit au ramas cu el expirat, pentru ca nu l-au putut consuma pe tot, deci sunt spornice. De ce spun expirat? Pentru ca sunt valabile un an de la deschidere. Ma gandesc serios sa-mi gasesc o partenera paula's choice, partenera nu ca seller pentru ca sunt multumita de Patricia, ci ca persoana cu care sa achizitionez un produs si sa-l impartim, pentru a nu avea emotii ca-mi expira produsul si atunci si efortul financiar nu ar mai fi atat de mare, deoarece se imparte si suma de bani, nu doar produsul.

Un comentariu:

  1. Buna fetelor! Vand si eu exfoliantul AHA 10 si unul BHA 2% gel ...Pt detalii contactati-ma : teodora.alexandra_sima[@]yahoo.com Multumesc frumos!

    RăspundețiȘtergere