marți, 4 decembrie 2012

Fond de ten mineral

     Cred ca orice persoana pasionata de fondul de ten trebuie sa incerce si varianta minerala a acestuia. Am avut o experienta indelungata cu fondul de ten mineral de la Sephora, era in varianta compacta (detalii aici) si mi-a placut.

     Am vrut sa incerc si varianta pulbere asa ca am gasit un site unde-ti poti comanda mostre. Este vorba despre everydayminerals. Transportul a fost gratuit (la varianta de transport cea mai ieftina). Am comandat mostrele in 13 noiembrie si mi-au ajuns astazi, 04 decembrie, deci "au calatorit" timp de 3 saptamani:) doar nu se poate si gratis si repede, nu?:) Am ales varianta la plic, asa ca mi-au ajuns direct in cutia postala, chiar m-am mirat ca nu m-au mai trimis la posta sa le ridic.
Masina de pompieri acopera adresa mea:)
Am platit (cu paypal) 3,56$ si am primit sapte mostre pe care eu mi le-am ales de pe site-ul lor.
Am ales nuante diferite pentru a avea mai multe sanse sa-mi gasesc nuanta potrivita. Ele sunt diferite si ca putere de acoperire si se  impart in 4 categorii:
  • IT Base (asta are acoperirea cea mai mare)
  • Matte Base (are un finish mat)
  • Semi-Matte Base
  • Jojoba Base
Mai exista si mostre blush dar atunci cand am comandat eu nu mai erau pe stoc, asa ca am ales doar din variantele enumerate mai sus.
Daca mariti poza, o sa vedeti ca fiecare mostra e de alta nuanta, se repeta doar golden medium pentru ca au finish-ul diferit IT, respectiv Matt, si am vrut sa vad daca e vreo diferenta. 
Am crezut initial ca mostrele vin in niste cutiute, dar vad ca le-au pus in pliculete, noroc insa ca au banda cu care le poti inchide usor, astfel ca nu risti sa pierzi produs.
Cantitatea e 0.14g /in fiecare mostra, dar ca sa va dati seama mai bine de cantitatea continuta intr-un pliculet,  vedeti poza de mai jos:

Am incercat sa fac si poze din care sa va dati seama de nuante, dar am putut sa fac asta doar daca am umezit putin inainte mana, astfel ca, unele se uscau mai repede, insa ca sa va faceti totusi o idee, le atasez mai jos

     De maine incep sa le folosesc, dar inainte, o sa citesc mai multe despre variantele de aplicare, pentru ca se pot aplica si uscat, dar si umed (putere de acoperire mai mare). Nu va spun mai multe pentru ca nici eu nu stiu, o sa le incerc sa vad daca sunt multumita sau nu de acest fond de ten mineral.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu