duminică, 29 septembrie 2013

Swatches fond de ten LR Health&Beauty Systems



Incet, incet, dar mult prea repede  pentru mine, ne adancim tot mai mult in toamna, cu  scapari in iarna, cateodata. Trebuie sa-mi fac rotatia la haine:maneca scurta cu cele cu maneca lunga, rochitele cu pantalonii, nu ca n-as fi purtat pantaloni si vara, dar anul acesta am purtat rochii, cum n-am purtat in toata viata mea. 

Saptamana trecuta, era frumos afara si desi eram la un picior distanta de casa, prietena mea m-a sunat sa ne "facem de cap" cu o valiza plina de cosmetice. N-am mai auzit de acest brand, se numeste LR Health&Beauty Systems si normal ca n-am rezistat tentatiei de-a face cunostinta cu ele. Am facut drum intors si am descoperit o valiza, nu mi-am imaginat ca poate fi atat de mare,plina cu de toate. Erau asezate frumos pe sertare, nu aruncate anapoda prin valiza. Cand am vazut atatea fonduri de ten, cu nuantele puse in ordine de la 1-6, le-am pus pe mana si la pozat cu ele. Din pacate, nu am tot timpul aparatul foto cu mine asa ca am apelat la telefon, care face poze asa cum face.

Mai jos swatches din gama LR Colours care vine cu doua tipuri de fond de ten: unul pentru ten uscat, care nu contine ulei si este hidratant si celalalt pentru ten matur, ce atenueaza ridurile. Nuantele sunt doar 6 pentru fiecare, nuante care se pare ca sunt identice pentru ambele game.

Preturile sunt 72,5ron, cel putin asa scrie in catalog.


Exista si varianta de lux, se numeste chiar deluxe. Nuantele nu-mi plac si spun asta facand referire la toata gama lor de fonduri de ten pentru ca mi se pare ca toate au subton roz, dar acoperirea mi s-a parut foarte buna.




Din varianta Deluxe mi-am luat un esantion, nuanta #5. O sa-l aplic intr-o zi pe fata si o sa revin sa va povestesc cum a facut fata unui ten gras. Acesta e peste 100 ron, nu mai retin exact.
 Voi ati auzit de acest brand? Cum vi se par produsele lor?

4 comentarii:

  1. Nu am auzit de bradul asta pana acum, insa chiar ca e cam roz, nu mi s-ar potrivi deloc. Daca se mai si oxideaza cumva pe parcursul zilei, nici nu vreau sa ma gandesc cum as putea sa arat.
    Imi place in schimb recipientul, se pune?! :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Recipientul conteaza, dar doar daca e bun fondul de ten, abia dupa conteaza, ca-l folosesti des si trebuie sa fie facil de utilizat. N-am zis ca nu e bun, doar ca nu-mi plac nuantele. Am mai incercat atunci un rimel, extraordinar de bun, dar era vreo 100ron si pt mine mascara e ceva de care ma pot lipsi, asa ca mai mult de 30ron nu investesc pe acest produs cosmetic. Ojele sunt frumoase, se usuca f repede, dar sunt la gramaj mic si costa 35 ron. Abia astept sa incerc esantionul de fond de ten, sambata, ca in timpul saptamanii nu fac testari de fond de ten, deoarece nu vreau sa am surprize neplacute cu el, sa-mi fie prea inchis ar fi teama cea mai mare. Ti-am spus atunci ca estee lauder-ul il poti incerca la serviciu, insa dior-ul , doar in weekend ca e prea inchis

    RăspundețiȘtergere
  3. Daa insa sa vezi ce am facut. Duminica l-am aplicat sa-l pun la incercare. Era destul de inchis pe fata mea, insa, am aplicat din belsug peste el, pudra Laura Mercier si a mai atenuat din nuanta inchisa. Finalul chiar mi-a placut, pacat ca e mai potrivit unui ten uscat. Mi-a rezistat intact vreo 3-4 ore, insa aveam atata pudra peste, de ma manca fata:)) Mai am pentru o aplicare, sa vedem daca se comporta tot asa.

    RăspundețiȘtergere