duminică, 27 iulie 2014

Fond de ten Too Faced       Revin dupa o lunga pauza, direct cu un review.
     Am primit un esantion al acestui fond de ten , in Sephora Timisoara. Dupa cum ii spuneam unei cititoare intr-un comentariu, nu stiu ce se intampla dar mai nou dau tot peste doamne/domnisoare dragute prin Sephora, indiferent de locatie. Nu-mi stie nimeni fizionomia, vedeti ca nu ma "arat" fizic pe blog, asa ca schimbarea comportamentului fata de mine, nu are de-a face cu blogul.

      Astfel, am primit acest esantion, desi nu l-am cerut, Too Faced fiind o firma de la care n-am incercat niciun fond de ten, nici nu mi-a fost atrasa atentia asupra lor pe niciun blog de la noi sau din strainatate. D-soara din Sephora mi l-a descris ca fiind nou aparut, ca este compatibil tenului gras si ca este rezistent si s-a oferit sa-mi dea la testat. Desi nu l-am cerut, cum as putea refuza un esantion dintr-un fond de ten?:)) Un lucru e cert: ori lumina din Sephora e de vina, ori vor sa vanda nuantele inchise la culoare care raman pe stoc, ori chiar nu se pricep, dar nuanta ce-am primit-o in urma cu doua luni #warm golden mi-este potrivita acum, in plin proces de autobronzare, cand singura diferenta dintre mine si o  persoana venita de la mare este starea psihica, eu avand acum un creier ars si epuizat de la atata invatat. Nuanta este potrivita doar pentru un ten bronzat, fiind mai inchisa decat MAC-ul #NC30.


      Acoperire medie spre usoara, finish dewy, se intinde usor, nu evidentiaza porii si nici nu se fixeaza pe zonele uscate.
     In cazul meu este necesara aplicarea unei pudre de fixare, mie placandu-mi finish-ul mat. Pana aici am scris imediat dupa aplicare, continuarea diseara, sa-i vedem si rezistenta.
     Am revenit si cu detalii despre rezistenta. Necesita dupa 4 ore reaplicarea unei pudre pentru matifiere. Din fericire, nu se duce de pe fata, doar apare sebumul si poti rezolva asta ori prin aplicarea unei pudre, ori cu ajutorul servetelelor de matifiere. Mi-am comandat unele noi, de la firma Missha, comanda insa e pe drum asa ca mai am de asteptat .
     Cum va spuneam, nu-l am in varianta full-size si nici n-o sa-l am, pentru ca nu intentionez sa-l cumpar, insa am vazut ca pretul este in jur de 36 euro. Ambalajul este din sticla, fara pompita.
     Consider ca, desi mi-a fost recomandat pentru tenul meu, nu mi se potriveste, sunt sigura ca pe un ten uscat ar fi minunat.      Pentru saptamana viitoare pregatesc un review  pentru spuma autobronzanta St. Moriz. Am trecut astazi la tubul nr 2 asa ca am o parere clara. Se observa si din pozele de mai sus ca sunt bronzata. Daca la swatche-urile vechi MAC studio fix NC30 parea ca mi-e putin inchis, acum se observa clar ca mi-e prea deschis. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu