sâmbătă, 6 aprilie 2013

Estee Lauder Double Wear nuanta 2W2 Rattan 84


     

     Saptamana trecuta am avut o vizita mult asteptata. Va spuneam ca am o prietena care a plecat in Belgia. Este singura prietena cu care pot discuta ore in sir despre pasiunea mea: fondul de ten, fara sa ma considere o ciudata. Celelalte prietene nu ca nu folosesc fond de ten, dar se duc la magazin, incearca, il cumpara si cand le intrebi ce fond de ten folosesc, habar nu au. Fac poze fondului de ten ca sa-si aminteasca ce sa-si cumpere atunci cand acesta se termina si atata tot.
     Sa revenim la vizita prietenei. A venit pentru cateva zile in tara si ne-am planificat o intalnire acasa la una dintre noi, insotite de  geanta cu cosmetice. Ce ne-am propus noi nu se putea desfasura intr-o alta locatie decat acasa. Am pregatit niste cutiute goale pentru a putea face schimb. Ea mi-a dat estee lauder double wear, nuanta rattan. Aceasta nuanta face parte din nuantele nou aparute la acest fond de ten. Din cate imi amintesc, inainte erau vreo 18 nuante, dar acum sunt aproape 30. 
     


    L-am folosit duminica dimineata si seara deja stiam ca el e alesul. Cu nuanta veche #fresco nu am putut sa-mi dau seama cu adevarat, ce poate face acest fond de ten, pentru ca fiind prea deschisa nuanta pentru mine, intotdeauna amestecam fondul de ten cu un altul mai inchis.
     Am avut un mare noroc: chiar luni cand eram hotarata ca-l vreau si dupa ce toata noaptea de duminica l-am cautat pe internet dar nu am gasit un site care sa-l trimita in romania, mi-am amintit ca am o alta prietena plecata pentru doua zile la roma, si chiar luni dimineata se intorcea cu avionul in tara. Moment perfect pentru achizitia fondului meu de ten , din dutty-free, la 36 euro. Luni seara deja-l aveam in posesie asa ca eram mai mult decat incantata. Nu va spun ca nu mi-a luat bani pe el, cadou de ziua mea cica (desi ziua mea e de fapt in august:)...
     Il folosesc deja de o saptamana si sunt la fel de multumita. Rezista foarte mult timp pe fata, este primul fond de ten cu care ma simt in siguranta (parca as descrie tampoanele always:)), nu pot sa aplic pudra Laura Mercier peste pentru ca finish-ul acestui fond de ten este atat de mat incat nu mai permite peste, o pudra. Sincer, nici nu mai este nevoie, pentru ca este un fond de ten care rezista si aplicat pe fata simti cum iti strange fata. Nu cred ca este potrivit pentru un ten uscat...asta insa e doar parerea mea.
     Sa nu va asteptati sa aiba acoperire: full cover, dar tocmai asta il face sa para natural, nu ca o masca artificiala pe fata. As zice acoperire medie.
     Ma distram in sinea mea miercurea asta la aerobic, cand toate  fetele erau transpirate pe fata, eu parca nu faceam niciun efort, desi tricoul era ud, fata-mi era proaspata si uscata. Atunci acest fond de ten a primit de la mine nota zece si titlul de THE ONE. 
     Sper ca aceasta postare sa nu va intristeze, faptul ca l-am gasit va face ca de astazi inainte postarile despre fonduri de ten vor fi mult mai putine, daca nu nule. Cred ca nu voi mai incerca altceva, decat daca primesc un alt fond de ten, dar nu sa-l achizitionez eu. 


     Sa va vorbesc si despre nuanta. Seamana foarte mult cu cel de la Sephora, nuanta #25. Este cu subton galben clar, dar o sa vedeti asta si din poze. Acum imi este putin inchis, dar dandu-ma si pe gat am rezolvat si aceasta problema. 
     Pozele de mai jos sunt facute saptamana trecuta, cand nu aveam produsul full size, ci doar intr-o cutiuta, pentru incercat, asta explica de ce nu apare sticluta originala langa nuanta rattan.
     











     Acum spun ca el este alesul si ca m-am oprit din cautat fondul de ten perfect, pentru ca l-am gasit. Dar oare o sa ma opreasca asta sa-mi mai cumpar altele?:)) Daca nici macar eu nu stiu asta, atunci cine sa stie?:))

10 comentarii:

  1. Hahah, stii ce pofta mi-ai facut acum de E.L? :))))
    Intr-adevar ai cateva fonduri de ten si vad ca nu te opresti aici, tot desigilezi :))))
    Intrebare: in prima poza ai prima varianta de Double Wear, nu? Ideea este ca eu am inteles ca mai nou, formula clasicului Double Wear s-a schimbat foarte mult si nu mai are calitatile vechiului produs, adica al celui cu scrisul negru. Vad ca ultima ta variant are caracterele albe, asadar parerea ta nu e aceeasi, nu? Adica vad ca ti-ai gasit fondul de ten perfect! :P
    Nu ti se pare diferenta intre texturi? Desi e greu de apreciat, cum spuneai tu, cand nuantele nu sunt potrivite pielii...totusi, ai sesizat ceva?

    RăspundețiȘtergere
  2. Din cauza ta am calcat pe o masinuta metalica. M-am dus in sufragerie sa vad daca scrisul pe estee lauder-ul rattan e alb sau negru si nu am fost atenta, am calcat pe un hammer metalic si o durut:)
    Am vazut si eu ca scrisul difera dar nu mai tineam minte si nu m-a dus capul sa ma uit mai sus la poze:) Oboseala adunata, ce sa zic.
    Referitor la intrebarea ta, fresco adica varianta veche a estee lauder-ului avea scrisul alb, cel nou are negru. Din punctul meu de vedere e invers, adica varianta noua mi se pare mai buna decat cea veche, insa nu am folosit atat de mult varianta veche incat sa pot face o comparatie corecta. Dar uite ce-ti propun: iti trimiti tu frumusel prietena din arad la mine la serviciu sa-ti pun intr-o cutiuta si-ti dai seama singura. Poate e si The One-ul tau?!:) Aceasta nuanta nu ai cum s-o incerci altundeva, decat de la cineva care a cumparat-o de afara. La Sephora nu au nuanta asta, asa ca profita de mine:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ups, scuze, scuze, nu a fost cu intentie :P

      In ceea ce priveste culoarea scrisului, ai dreptate, le-am incurcat, dat ti-ai dat tu seama despre ce era vorba. Interesant punctul tau de vedere, adica total opus fata de cel al bloggeritei despre care vorbeam eu, desi nu ma mir, de cand activez aici in blogosfera am vazut opinii si impresii diametral opus despre orice fel de produs. Cum spui tu, cel mai bine e sa testezi singur si sa vezi cum e pe pielea ta :P
      Treaba cu prietena, nu e prea realizabila, pentru ca si prietena cu care am fost este tot din Timisoara, am fost sa cumparam o rochie de mireasa acolo in Arad, daaaar cand o sa mai am drum pe acolo, te anunt dinainte si poate imi dai personal recipientul :P Eu am avut multe esantioane de la acesta si cel Light cum mi-am luat eu, insa doar varianta veche, si da, recunosc ca sunt curioasa sa vad cum este cel mou. :P
      Cu ocazia asta mi-am dat seama ca si al meu, varianta Light e tot din gama noua :P
      Sa vedem, sa vedem, tinem legatura, poate il deschid si eu luna viitoare, merg la o nunta (alta decat a prietenei cu rochia :P) si poate ar trebui sa il folosesc, e cel mai bun din tot ceea ce am eu pana la urma...
      O seara placuta, ca ma intind iar.. :P Pup!

      Ștergere
  3. Da, da, nu ne mai terminam povestile:)
    Iti dau tie esantionul, nicio problema
    Ioi dar deschide-l odata, s-asa e valabil 24luni de la deschidere:))
    Noapte buna! Te pup si eu

    RăspundețiȘtergere
  4. Vaaaai! Suna perfect acest fond de ten! Am mai vazut cateva comentarii prin blogosfera si acum ma mananca palma... Am testat de la a mea sora varianta Light a sa si nici eu nici ea nu am fost prea incantate de el :(. Nu te tenteaza cumva sa vinzi nuanta Fresco daca iti prisoseste ( eu port in general cam cea mai deschisa nuanta)?

    RăspundețiȘtergere
  5. Fresco nu era cea mai deschisa nuanta, nu cred ca ti s-ar fi potrivit. oricum nu mai conteaza pentru ca l-am vandut deja

    RăspundețiȘtergere
  6. Ulterior am realizat si eu ca ar fi inchis pentru mine. Imi imaginam ca nu e cea mai deschisa dar o vedeam destul de pala pe site nu stiu de ce. Merci de raspuns!

    RăspundețiȘtergere
  7. Cu placere:)
    Uita-te la postarea mea de astazi, cate nuante gasesti de la estee lauder, si site-ul respectiv trimite si in romania.

    RăspundețiȘtergere
  8. Si eu as putea discuta si incerca fonduri de ten forever, si nici macar nu sunt beauty blogger! Cred ca imi iau revansa acum pt. toate vremurile liceu/studentie cand nu stiam ca exista atatea, sau nu aveam bani pt. ele. Acum, sa fie cat de multe (am doar 5 momentan, dar pe parcursul anului am facut cateva cadou, sa ma mai scap de ce nu-mi placea, sau nu mi se potrivea). Acum am un Clarins Everlasting, un L'Oreal True Match, un Max Factor serum foundation, si 2 de la o firma finlandeza, Lumene. Nici unul nu ma multumeste 100%, cred ca urmatorul pe lista e EL DW, saptamana viitoare merg in vacanta, deci o sa am oportunitatea de a haladui prin magazine spaniole. In noiembrie ajung si in Romania, daca nu ma gadila foarte tare, poate astept pana ajung acolo, sunt convinsa ca pretul e mai mic decat aici la mine in Finlanda.

    RăspundețiȘtergere
  9. Sper ca te referi la Spania, cand zici c-o fi mi ieftin decat la tine, in Finlanda. In Romania nu am gasit Estee Lauder dw decat in Sephora, la 220 ron si pe langa asta, nici nu au nuantele noi, cum e de exemplu #rattan. Daca ai tenul gras sau mixt e extraordinar. Pe un ten uscat insa, nu merge. L-a incercat o prietena cu ten uscat si desi arata superb pe fata, simtea ca-i "strange" pielea. Daca porti nuante mai deschise, incearca 2w1, e cu o nuanta mai deschis decat 2w2 (rattan) si e tot spre galben

    RăspundețiȘtergere