miercuri, 19 iunie 2013

Lectura pe degete

sau manichiura ziar:)
     Mi-a placut aceasta manichiura imediat ce am descoperit-o pe net. Stiu ca nu vin cu o noutate, mai ales ca sunt pline blogurile cu astfel de explicatii, dar fiindca pentru mine e "prima data" nu m-am putut abtine sa nu va arat, cu riscul sa devin plictisitoare. Desi la prima vedere nu pare complicat, sunt niste reguli care daca nu sunt respectate, scrisul de ziar se sterge de pe unghie. O sa vi le scriu pe parcurs. Ustenilele necesare sunt cele din poza de mai jos.

     Sa va spun de ce am folosit doua oje in loc de una, celelalte doua fiind baza nicole by opi si top coat-ul revlon. Am folosit si oja essence pentru ca nuanta 21 de la flormar aplicata fara o baza alba/roz nu are acest finish frumos. Ies dare si arata urat. Aplicand oja de la essence inainte, flormar 21este un alb cu reflexe spre roz. Este o nuanta superba dar doar daca este folosita peste o baza buna.



     Intr-o farfurioara am pus putin spirt, in care am introdus folosind penseta, o bucatica de ziar. Am aplicat bucatica apasand pe unghie si am tinut asa apasat vreo 10-15 sec. Secret: desprindeti usor ziarul de pe unghie si incercati sa nu atingeti unghia.Dupa ce terminati de facut unghiile de la o mana, ca sa nu se stearga scrisul, aplicati usor, fara sa apasati, top-coat peste.



     Vedeti in ce poate sa te transforme cautarea unui loc de munca? In transpunerea anuntului de angajare pe degete, si daca nici asta n-o sa functioneze... Ma gandesc cu groaza ca daca trebuie sa ma duc la un interviu acum, o sa las o impresie proasta cu aceasta manichiura. Dar pentru acasa si parc este perfecta.

2 comentarii:

  1. Ce dragute sunt, ti-au iesit destul de bine :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc!
      Stii ce e ciudat? Ca desi in lumea virtuala gasesti asemenea modele de cativa ani si sunt deja banale, in lumea reala am socat cu aceasta manichiura. E distractiv sa le vezi reactia!:)

      Ștergere