marți, 16 aprilie 2013

Postarea 100 sau Invitatie la scris

Mi-e greu sa cred ca am ajuns sa public 100 de postari. Am avut momente cand simteam ca scriu degeaba si am vrut sa abandonez blogul. Dar tocmai atunci se intampla sa faceti trafic, parca ati fi simtit, si iar imi dadeati elan.
Am atins in ultima perioada doar subiecte despre cosmetice, desi am cautari pe blog si pentru retetele culinare. Asta ma face sa zambesc putin. Habar nu aveti ce ravagii fac in bucatarie atunci cand gatesc. Recunosc:sunt o imprastiata.
Sunteti curiosi sa stiti care este cea mai vizualizata postare? N-o sa va vina sa credeti, mai ales ca nu este o postare cu poze: "Am testat fondul de ten Radiant Professional". Mi-am vandut pana la urma fondul de ten Estee Lauder nuanta fresco, unei fete deosebite. Nu o cunosc personal, e din Braila si ne-am scris doar pe mail, cand puneam la punct detaliile tranzactiei. Mi-a trimis niste poze cu comorile din sertarele ei. Comori=Cosmetice. Am vazut la ea si acest fond de ten Radiant si pe aceasta cale o rog sa ne ajute cu o parere mai complexa despre acest fond de ten. O incurajez sa-si faca un blog unde sa-si descrie sertarele:) Sunt sigura ca are ce sa ne spuna si ce sa ne arate. Si daca n-o vrea, daca nu vrei Corina, ca despre tine este vorba, o sa te rog sa incerci o postare pe blogul meu -Fondul de ten radiant-am pregatit eu titlul, astept de la tine compunerea, dar si cu poze:)

7 comentarii:

  1. vrem mai multe retete culinare! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca esti sotul, si pe aceasta cale imi spui ca iti gatesc prea rar:)
      Dar el mi-a spus ca am interdictie in bucatarie, asa ca sunt in dilema:))
      Reteta de carne la gratar, merge?:))

      Ștergere
  2. nu:)totusi pari ca te implici cand faci ceva , inclusiv in bucatarie

    RăspundețiȘtergere
  3. M-ai ghicit! Multumesc pentru apreciere.
    Uite, special pentru tine, o sa caut sa fac ceva interesant de mancare si o sa-ti provoc papilele gustative cu niste poze:)

    RăspundețiȘtergere
  4. astept cu nerabdare!multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu am descoperit foarte recent blogul tau si chiar nu stiam ca ai ajuns la 100 de postari. Pai ai mult material aici :P Din pacate asa prost am stat cu timpul liber in ultima perioada ca nu am reusit sa citesc mare lucru din postarile restante, insa am de gand sa studiez mai in amanunt blogul tau cu prima ocazie.
    Tu scrii foarte frumos si foarte bine documentat, cred ca esti o enciclopedie in ceea ce priveste fondurile de ten, ai foarte multa informatie in acest sens. Eu sper ca tocmai acum cand te-am descoperit nu vei avea de gand sa renunti la blog, mi-ar parea foarte rau, cred ca ai foarte multe lucruri de impartasit cu noi, asa ca eu iti doresc inspiratie, timp liber suficient si un o caruta de cosmetice ca sa ai despre ce sa scrii :P

    Te pup si felicitari! Ne citim pe aici! :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu renunt la blog, spuneam doar ca am avut perioade in care simteam ca scriu degeaba. De la o vreme insa, feedback -ul primit de la cititori ma face sa scriu mai cu placere. Si cand s-o termina "caruta cu cosmetice", iaca scriem si despre piureuri, imi suflec maneca stanga s-o folosesc si la bucatatarie, nu doar pentru fonduri de ten, mai ales ca Anonim ma asteapta cu o reteta deosebita;)
    Te pup si eu si iti multumesc pentru incurajari!

    RăspundețiȘtergere