sâmbătă, 20 aprilie 2013

Pensula Sigma F80

     

     Se poate sa fiu obsedata de fonduri de ten si sa nu am pensula "master" pentru aplicarea lui?? O sa ziceti :nuuuuuuuuuuuu. 
     Asa mi-am spus si eu, mai ales ca am simtit nevoia acuta sa cumpar ceva. In general oamenii normali, cand sunt in cautarea unui loc de munca isi strang banii cu grija la ciorap si isi plang de mila, pana isi gasesc un nou job. Unul dintre aceste lucruri l-am facut si eu, adica mi-am plans de mila, celalalt insa nu. Ca sa am grija de psihic, precar in aceste clipe, mi-am zis ca decat sa dau bani la psiholog, mai bine am grija de psihicul meu facand:

SHOPPING
Si pentru ca fond de ten perfect am, imi trebuia si pensula perfecta pentru aplicarea lui si cine alta sa fie aleasa decat: vezi figura de mai jos:)

     Am achizitionat-o din Romania, de la o firma afiliata celor de la Sigma, am platit pe ea 81 ron iar transportul a fost 17 ron. 


     Am scapat-o insa din ochi un moment si era deja folosita pe faianta din baie. Din fericire am reusit s-o smulg dintre degetelele baietelului meu, inainte sa fie flocaita bine  si am asezat-o frumos la loc de frunte.


     Sa va spun cat e de grozava? Nu cred ca mai are sens, sunteti satui de descrierea ei, io doar am vrut sa ma laud cu ea si sa-mi urez: S-o folosesc sanatoasa!!
    Iar in ceea ce priveste job-ul: cu increderea data de double wear si sigma f80, de luni intru intr-o saptamana de proba in cadrul unei firme. 

2 comentarii:

  1. Buna. Ma intereseaza foarte mult acesta pensula. Imi poti spune la ce firma ai gasit-o? Multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ceau,
      Este o pensula excelenta, dar intre timp, am descoperit una mai buna. Este vorba despre pensula real techniques expert face brush. Eu mi-am comandat-o de pe iherb pentru ca a fost la reducere, dar o gasesti si pe un site de la noi din tara http://www.makeup-shop.ro/pagina/produs/categorie/accesorii/pensule-makeup/produs.3180-pensula-machiaj-realtechniques-expert-face-brush
      Aceasta din urma, este mai buna decat sigma, pentru ca nu absoarbe atat de mult produs.
      Daca totusi esti pornita sa-ti cumperi sigma, desi iti recomand din suflet real techniques expert, pe cea de la sigma am cumparat-o de aici http://cosmeticepecomanda.blogspot.ro/

      Ștergere