luni, 10 noiembrie 2014

Paltonul preferat

     Stiu ca nu sunteti obisnuite sa vedeti outfit pe blogul meu, si asta pentru ca nu cred ca am ceva de spus in acest domeniu. In ultimii trei ani mi-am schimbat complet stilul vestimentar asa ca sunt si acum intr-o continua descoperire. Nu credeam vreodata ca ma voi simti confortabil imbracata in rochii/fuste. Dar uite ca batranetea aduce si asemenea schimbari:)
     Si pentru ca port rochii/fuste si atunci cand e frig afara, trebuie sa port ceva peste, care sa-mi tina de cald. Paltonul acesta l-am cumparat cu ajutorul prietenei mele Simona. A fost extrem de darnica si de draguta si mi-a oferit un voucher de 20$ pe site-ul www.romwe.com, la care am mai adaugat eu 20$ si mi-am cumparat paltonul ce-l vedeti in poze. Eram indecisa in a alege intre doua articole vestimentare si in graba, sfatuita si de Simona, l-am ales pe acesta. Mi-e putin rusine ca tocmai acum am ajuns sa vorbesc despre el, Simona m-a tot intrebat cum mi se pare, dar am uitat sa-i fac poze.
     Din fericire, duminica a fost o zi placuta pentru o plimbare impreuna cu familia si abia dupa ce mi-am dat seama ca port paltonul "nepozat" m-am pus repede pe treaba.
     Pretul a fost in jur de 40$, coletul a ajuns la posta normala, dupa 3-4 saptamani. Prima data cand am deschis coletul mi-au sarit in ochi, la sensul negativ, pe nasturii stralucitori si eram convinsa ca in doua zile maxim o sa-mi cumpar altii, sa-i schimb. Dupa doua zile insa, m-am obisnuit cu ei si nu m-au mai deranjat, acum la un an de purtare, mi se par chiar draguti si ma bucur ca nu i-am mai schimbat. Da, ati citit bine, un an de purtare, pentru ca treaba cu voucher-ul se intampla in urma cu un an.
     Tocmai pentru ca-l detin de un an, pot sa vorbesc si despre transformarile suferite de acesta in aceasta perioada. L-am purtat toamna trecuta, iarna si primavara. L-am purtat de cateva ori, in zilele mai reci si acum in octombrie. N-a suferit transformari, nu si-a schimbat nuanta, nu s-a scamosat, desi l-am purtat foarte des. Culoarea desi pare altfel, nu este una pretentioasa. Veti vedea in poze ca nu l-am menajat, mi-am tinut baietelul in brate de atatea ori, purtandu-l. Nu este subtire, dar nici gros. La 15-12grade il port cu o rochita tricotata, iar cand se face mai frig, ma imbrac mai gros pe dedesubt. Nuanta este crem si are anumite aplicatii cu negru. Exista si in varianta negru si exact partile cu negru sunt cu crem.Pe site-ul romwe eu nu l-am mai vazut acum, dar l-am vazut la cativa selleri pe ebay. Pe site-uri asiatice de moda nu prea intru, dar sunt sanse mari sa-l vedeti si acolo, in cazul in care va place. Pe mine ma bate gandul sa-l iau si in varianta pe negru, astept sa-l gasesc pe ebay la un seller mai serios. L-am vazut doar la cei cu feedback destul de slabut 96-98, ceea ce mie-mi arata ca sunt sanse sa nu-mi ajunga coletul, asa ca nu vreau sa risc. Cele care faceti cumparaturi pe ebay stiti la ce ma refer.
     Iti multumesc inca o data Simona, pentru acest cadou valoros. Este un produs de calitate, care ma face sa ma simt bine atunci cand ma acopera:)
   







2 comentarii:

  1. Hihi, ce bine iti vine, ma bucur nespus ca-ti place si il porti si anul acesta. Sa fii iubita! :D
    Eu insa ma tot uit de azi dimineata la cizmele tale minunate, cat de bine arata pe picior, sunt perfect ca diametru, uite, asa caut si eu...dar nu gasesc pe piciorul meu subtire :(
    esti foarte frumos imbracata, si dresul inchis la culoare si geanta, sunt foarte faine,arati ca o lady! :)
    Va pup pe amandoi!!!!

    PS nu am apucat sa comentez, dar ma bucur ca ai revenit si ai inceput sa postezi din nou!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna, draga mea!
    Acestea le am de mai mult timp, insa mi-am cumparat in urma cu o saptamana, de la magazinul CCC, niste cizme negre, de piele, mai stramte decat acestea. Au si putin toc, sunt comode si extrem de sexi:) Foarte potrivite de purtat la rochii.
    Iti multumesc pentru aprecieri. Venind din partea ta sunt cu atat mai mult de apreciat:)
    La blog nu renunt, doar ca nu sunt constanta cu postarile:)
    Te pupam si noi!

    RăspundețiȘtergere