vineri, 7 noiembrie 2014

Benefit Brow Zings- Kit pentru sprancene

     Niciodata nu am pus mare pret pe produsele pentru sprancene. Nu m-au interesat, nu am avut niciun produs de acest fel. Am consideram ca am sprancene rezonabile, care n-au nevoie de "prelucrare".

    Asta pana in urma cu doua saptamani, cand am primit kitul pentru sprancene de mai sus. A fost achizitionat de Ioana, prietena mea, de la un stand Benefit, din Belgia, cu 32$. Am observat ca cei de la Benefit au in general preturi impuse, adica, indiferent de unde cumperi un produs tara/magazin, pretul este in general acelasi. Kitul este comercializat in trei nuante: light, medium si dark. Cel pe care-l detin eu este #medium si desi sunt bruneta, se potriveste foarte bine. Am citit undeva ca daca esti bruneta, sprancenele trebuie sa fie cu o nuanta mai deschisa decat parul, iar daca esti blonda invers, cu o nuanta mai inchisa. 

      Ioana fiind blonda, nuanta #medium ii este prea inchisa, asa ca si-a cumparat #light si si-a asigurat inca o data un loc in rai, dandu-mi mie acest kit #medium, prea inchis pentru ea.



     Kitul contine:
  • doua pensule: una oblica, pentru partea cremoasa, care se aplica prima si una pentru fardul prafos;
  • fardul cremos
  • fardul pudra
  • oglinda
  • penseta.
      Desi nu am mai folosit pana acum vreun kit de sprancene si nu aveam experienta la aplicare, m-am descurcat bine inca de la inceput, deoarece este foarte usor de folosit, mai ales daca sprancenele sunt destul de dese si nu trebuie modificata prea mult forma lor. 

                                                                  sprancenele inainte


                                                       sprancenele dupa folosirea kitului Benefit
Pe langa acest kit, dupa ce am terminat de conturat sprancenele, cu ajutorul unei pensule subtiri, am aplicat deasupra sprancenelor, dar si dedesubt, putin fond de ten Estee Lauder Double Wear Maximum Cover, pentru a le scoate in evidenta forma.
     Rezistenta este una foarte buna, pana la demachiere nu am probleme. Un kit extrem de util, chiar si cand ai sprancene destul de bogate. Ma bucur enorm ca am avut sansa sa-l folosesc si cu siguranta nu-mi va lipsi din rutina zilnica.

2 comentarii:

  1. Mi l-am cumparat si eu acum cativa ani, dar nu mi-a placut deloc. :(
    Nuanta nu mi s-a potrivit, iar ceara aceea parea asa foarte naclaioasa, nu stiu cum sa-i zic.

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu sunt influentata de nuanta, mai ales la fondurile de ten. Mie imi place aceasta trusa, dar e adevarat si ca n-am mai folosit pana acum ceva asemanator. Am vazut ca e naclaioasa:), dar ma gandesc ca asa trebuie sa fie, nu? Sa se poata fixa bine pudra de sprancene, altfel ar cadea prafu` ala maro peste obraji.Nu stiu, zic si eu:) Tu ce produs folosesti pentru ele?

    RăspundețiȘtergere