duminică, 4 mai 2014

Fond de ten Estee Lauder Maximum Cover



     Satisfactia pe care am obtinut-o cu fondul de ten Estee Lauder double wear, varianta clasica, m-a facut sa-mi indrept mai mult atentia asupra acestui brand. Pe toate canalele youtube, daca dai cautare dupa "aplicare fond de ten", intotdeauna fetele experimentate folosesc si anticearcan dupa ce aplica fondul de ten. Eu nu prea fac treaba asta si dupa experienta placuta avuta cu anticearcanul La Prairie, mi s-a pus pata serios pe un anticearcan. Atat de tare, ca am dat iama in Sephora sa vad cum e concealer-ul Estee Lauder.
     L-am incercat, mi-a placut mult, insa aici a intervenit Dora. Dora este un consultant Estee Lauder din Sephora Arad. Cand a inceput sa fie atat de amabila cu mine si dupa ce mi-am dat seama ca e chiar pasionata si o face cu placere  m-am simtit tare in largul meu, asa cum nu m-am mai simtit in Sephora. Cand am ajuns si la subiectul nuantelor fondurilor de ten de la Estee si a vazut ca le cam stiu, a zis ca ma ia cu ea la cursuri. A zis-o in gluma, dar pe mine m-a uns la suflet. Sunt un leu ca zodie si un leu cade lat daca-l stii lauda. Poate ca mi-a ghicit zodia in palma:))
     Am intrebat si de #rattan-ul (pentu cine nu ma citeste si nu stie asta, este vorba despre nuanta #2w2 rattan a fondului de ten Estee Lauder double wear clasic) meu, pe care pana atunci nu-l gasisem in Sephora la noi in tara. Mi-a zis ca au si ei nuanta, dar nu pentru varianta double wear clasic.

 Il aveau la fondul de ten maximum cover. Hotarata sa iau corectorul  i-am zis ca vreau sa incerc si maximum cover-ul. Testerul era pe final asa ca n-a avut ce-mi pune in cutiuta, dar a insistat sa mi-l aplice pe fata. Vaiii si ce galben:)) 



Acoperire perfecta, achizitie perfecta. Am venit acasa cu max cover-ul si am lasat  balta concealerul. Asta numai pt vreo luna pentru ca l-am prins redus pe ro.strawberry si mi l-am luat:) Vreau s-o laud pe Dora, pentru ca oamenii buni merita laudati, indiferent de ce mesaj ciudat voi mai primi. Mi-a scris o anonima, ca fac antireclama primerului Radiant? Ca am fost platita sa fac asta? De cine oare? De firma Benefit  de la care folosesc acum primerul pt pori. M-au cautat special pe mine, celebra amicidevorba, care scrie o postare pe luna...Eu imi cumpar singura produsele, cu multe sacrificii, cu doua, aproape trei job-uri, cu oboseala si stres. Singurele care-mi dau produse la testat sunt prietenele mele, care imediat ce-si cumpara vreun produs nou, mi-l dau si mie sa-l incerc. Daca scriam de bine zicea ca l-am primit cadou sa-l laud. Daca nu mi-a placut e pentru ca altii mi-au dat bani sa fac antireclama. Si cu asta am incheiat subiectul despre reclama sau antireclama mascata pentru  ca-mi pierd efectiv vremea.
     Spuneam despre Dora pentru ca asa cum am descris si experientele negative avute in Sephora, mi se pare fairplay sa scriu si atunci cand sunt tratata ok. Dora mi-a mai dat si doua pliculete sa testez Estee Lauder double wear light, doua esantioane de parfum si inca un pliculet de crema hidratanta Estee Lauder.


Sa revenim la max cover. Nuanta este #rattan si desi are aceeasi denumire ca in cazul variantei double wear clasic este o nuanta mai inchisa, atat ca avand acoperire mare e mai pigmentat si nuanta mai pronuntata.


 Din aceasta cauza trebuie avuta mare grija la cantitatea aplicata, sa nu devii un pui galben de rata;)). Trebuie sa pun doar un strop si atunci fata nici nu va parea incarcata, nici nu voi fi prea galbena.  (In poze nu pare atat de galben, ca in realitate) Aplicat in aceste conditii sa stiti ca are un finish destul de natural, acoperire foarte buna si rezistenta la fel. Fata de varianta clasica acesta acopera mai bine dar nu are o rezistenta atat de buna la sebum. Imi place insa ca nu se duce odata cu sebumul si daca aplic putina pudra, tenul devine intact din nou.

Ambalajul este ok, e mai bine din plastic decat sticla, pentru  ca e usor de transportat in poseta, nu troncane, nu risti sa-l spargi.
Este un fond de ten pe care nu-l folosesc zilnic, doar cand simt nevoia unei acoperiri mai bune, desi sa fiu sincera nu-l simt ca mi-ar incarca fata. Dar pentru ca are denumirea de maximum cover, parca ti-e teama sa-l folosesti zi de zi. 
     30ml, 180ron in sephora, in mediul online l-am  vazut si cu 145ron, spf10 si valabilitate 24 luni de la deschidere.




















Un fond de ten perfect pentru zilele in care simti nevoia unui plus de incredere.

4 comentarii:

  1. nici eu nu am pus piciorul in sephora de mult,la atrium era Dora? sa stiu unde sa merg :D

    RăspundețiȘtergere
  2. E cumva vorba de o doamna? Am fost aseară la sephora si mi-a dat un tester si o mostră de double wear, fără sa fi cumpărat ceva. Eram hotărâtă sa îl cumpăr, însă nuanta propusa nu m-a convins. Mi s-a părut extraordinar gestul pentru ca a fost singura persoana care a făcut asta, in 10 ani de când sunt consumatoare de fdt. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, este vorba despre o doamna. Si pe mine m-a impresionat gestul ei. Sa stii ca eu am "patit-o" iar chiar astazi, la Sephora din Timisoara, mi-a oferit o tipa de acolo, doua esantioane de fond de ten:)

      Ștergere