duminică, 4 mai 2014

Exfolianti -Paula's Choice

      Daca sunteti interesate de exfoliantii Paula's Choice dar nu va lasa inima/buzunarul sa dati 100 ron pe un produs, pe care nu l-ati incercat si nu stiti daca vi se potriveste, exista pe site-ul paulaschoice.ro/ exfoliantii BHA 2% lichid si AHA8% gel, pe care-i folosesc si eu in prezent, la pretul de 33/35 ron 30 ml de produs. 
                                                     (produsul meu full size, expirat)

                                                       (produsul meu full size)
    E o oportunitate sa incercati acesti exfolianti fara sa fie nevoie sa faceti mari sacrificii financiare. Eu mi-am comandat ambele variante pentru ca AHA 8%  produsul meu full size e pe terminate si nu pot sa dau acum 200 ron pe amandoua, in varianta de 100ml. In plus, cel BHA este foarte spornic si nu-l termin niciodata, intr-un an, cat e valabil, intreaga cantitate, asa ca 30ml e gramajul perfect.
     Pacat ca sunt in editie limitata, ar fi fain sa fie ceva constant...
    

2 comentarii:

  1. sincer nu stiu diferenta dintre bha si aha,dar dupa ce ma mai informez le-as incerca,am citit multe despre produsele PC.

    RăspundețiȘtergere
  2. In cazul unora acesti exfolianti au facut minuni, in cazul meu observ imbunatatiri, pacat ca mananc dulciuri,sarat, prajeli...daca as manca mai sanatos sunt sigura ca altfel mi-ar arata si mie tenul.
    Bha este potrivit unui ten gras, cu porii mariti, sebum etc iarAha pt pete, riduri. Gasesti o gramada de informatii despre acesti exfolianti. Fetele de pe unele bloguri, au gasit si variante mai ieftine la AHA, pe iherb.

    RăspundețiȘtergere