duminică, 18 mai 2014

Ce ispita!



     Ma pregatisem pentru aceasta postare cu achizitia celei de-a doua bucati de ciocolata Milka Jelly. Cand am inceput sa scriu, dau sa caut pozele cu ciocolata, facute cu cateva zile in urma, dar ia-le de unde nu's. Daca ciocolata a disparut repede alimentand, deja existentele straturi de grasime, pozele au disparut si mai repede. Mi-a facut sotul o reinstalare de windows si dupa ce am mutat pe calculator, toate documentele salvate pe un hardisk extern, unele foldere nu s-au salvat. Io ca desteapta le-am sters de pe hardisk-ul extern inainte de a verifica, asa ca nu doar ciocolata a disparut in burta mea, ci si imaginea ei.

     Astfel, m-am sacrificat, financiar si caloric cumparand o a treia ciocolata, in doar 8 zile. Daca te gandesti ca una d-asta are un sfert de kil,la o socoata simpla iti dai seama ca am fost aproape de a manca un kil de ciocolata intr-o saptamana. 

     Daca o sa dea Sfantu' sa gustati aceasta ciocolata, o sa deveniti dependenti de ea. Aceasta postare e o atentionare: tineti-va departe de aceasta dracie! 



     Cum o bagi in gura, cum simti o explozie de ciocolata, bomboane m&m si ursuleti gumati. Varful limbii, responsabil cu senzatia de dulce, va fi puternic paralizat, si pana nu dai gata jumatate din dracie, nu vei mai putea iesi din transa. 

     O s-o gasiti pe rafturi la supermarketuri, prin benzinarii. Scuipati in san si faceti cale intoarsa. 
E prea buna ca sa fie umana!

2 comentarii: