luni, 30 decembrie 2013

Cum ne pregatim de - Revelion

 
     Daca v-ati obisnuit cu mine atunci n-o sa fiti surprinse sa aflati ca aceasta postare nu se refera la rochii de bal cu posete asortate. Nu ca nu mi-ar placea, dar nu prea stiu sa combin hainele, astfel incat sa iasa ceva deosebit si demn de aratat pe blog. 
     Maine mergem si noi ca tot omul de Revelion intr-o locatie. Asta se intamampla, dupa ce ultimii ani i-am petrecut acasa, in pijamale. Pentru ca pana acum nu m-am pregatit pentru eveniment, de acum inainte nici nu stiu cum o s-o mai fac. Nu stiu cu ce o sa ma imbrac, nu stiu cu ce o sa ma incalt. Daca ar fi sa ma iau dupa ce rochie mi-a ales sotul, din dulap, as putea merge usor sa fac si niste bani pentru familie, in seara dintre ani, daca intelegeti cam spre ce bate tinuta:) 
     Acum cand voi va epilati, va faceti manichiura si va alegeti coafura, eu imi fac extractii dentare...
     M-au apucat ieri seara niste dureri de masele, de am zis ca sar cu dintii sa-i lipesc de frigider. De frica sa nu se agraveze durerea, desi soacra a fost asistenta medicala la stomatologie toata viata ei, nu am reusit sa gasim un medic cunoscut, cu cabinet privat, care sa lucreze de sarbatori. Concluzia? Hai cu muierea la urgente. Cand aud termenul asta de  "urgenta" mi se face parul maciuca. De parca n-ar fi destul de disperata situatia, cuvantul "urgenta" o face si mai si.
     Am ajuns acolo, nu era multa lume, cum ma asteptam, dar asta e si de bine dar si de rau. De bine, ca nu trebuie sa stau la coada, de rau ca poate n-o fi bun doctorul... In fine, am dat peste o doctorita destul de tanara, asta provocandu-mi teama si mai mare. M-a trimis sa-mi fac o radiografie si pe drum ma gandeam sa nu mai revin. Totusi mi-am luat inima in dinti si hai cu mine la camera macelului. De ce macel? Pentru ca s-a dovedit ca problema mea poate sa fie de la o masea de minte inghesuita, care putea sa cauzeze respectiva durere. Ultima masea scoasa, mi-a provocat niste traume, de comparam de multe ori operatia de cezariana cu extractia unei masele, asa ca-mi intelegeti teama. De data asta insa, a fost mult mai usor fata de cum ma asteptam sa fie. Inainte de anestezia cu acul, mi-a aplicat un spray cu anestezic ca sa nu ma doara adevarata anestezie, cea cu acul. Dupa ce anestezia si-a facut efectul, n-au trecut nici doua minute de cand s-a apucat doctorita de operatia in sine, ca si aveam maseaua asezata intr-o punga, s-o duc acasa. Oare de ce mi-o fi dat-o? Dar nu stiu de ce am luat-o eu!? Ce sa fac cu ea? Ca nu e ceva de pus la gat...
     Apoi mi-a cusut gingia. E atat de ciudat sentimentul ala ca esti cusut, ca un sac...
Toata treaba asta s-a petrecut pe la ora 15, in urma cu vreo cinci ore. Abia acum am avut voie sa mananc dupa ce dimineata abia am ciugulit ceva, de durere. Doamne, ce foame!!! Si trebuia sa mananc incet, sa nu ajunga acolo mancarea si mie imi venea sa ma indop cu amandoua mainile. Acum insa e bine, ma doare locul putin, sper sa nu ma apuce la noapte ca mai bag o postare daca nu pot sa dorm:) Si cine stie ce prostii scriu la durere, ca acum de altfel:)
     Si pentru ca nu sunt singura din familie care a sangerat zilele astea, trebuie s-o laud si pe soacra-mea care a reusit sa-si puna viata in pericol, nu facand sporturi extreme, ci ducand gunoiul... Cum a reusit? Numai ea si un boschetar care era in zona si a vazut saritura, stiu:) Cu punga de gunoi intr-o mana si mintea in alta parte, s-a impiedicat intr-o piatra si a aterizat cu nasul direct de ciment. Cand ne-am dus ieri la ea, avea tampoane infipte in nas si am ras de ne-am prapadit. Asta pana am vazut sange prin bucatarie, desi ea s-a lovit afara, langa tomberon.. Atunci ne-am dat seama ce serioasa a fost cazatura si ne-am sters ranjetul stupid de pe fete. Azi insa zambesc din nou. Mi-a spus la telefon ca s-a invinetit la fata din cauza cazaturii si ca maine la revelion trebuie s-o dau cu...fond de ten, altfel va parea batuta:)) Acum ma gandesc cu ce s-o fac maine. Ce fond de ten i se potriveste? Abia astept sa experimentez maine un fond de ten pe fata ei:) N-o s-o fac urata, stati linistite, noi doua ne iubim cu adevarat, nu e doar o relatie de suprafata, de asta-mi si permit sa scriu despre ea. Din fericire nu intra pe net, nu stieeee:))
     Si sa nu uit, astazi am purtat Chanel Mat Lumiere-ul pe fata. Desi mi-a fost schimonosita fata de la extractie, fondul de ten se prezinta pe ten, exceptional. Nu vad urme de sange, nu vad urme de sebum:)
Bravo Chanel Mat Lumiere! Ai rezistat unei extractii! Chiar si eu!:)
     Si in anul ce-o sa vina testez si Guerlain Tenue de Perfection, si inca un fond de ten Yves Saint Laurent, Lancome Renergie Lift, Lancome Teint Visionnaire, am mai primit si un  pliculet cu Estee Lauder Double Wear in nuanta #3w2 cashew. A venitIoana in tara si mi-a adus cateva pliculete.Ce inceput de an ma asteapta, abia astept sa vedem ce pot sa faca fondurile de ten de mai sus. 
     Sa aveti o petrecere minunata, alaturi de cine va doriti, sa mancati mult si bun, sa fiti frumoase maine, sa zambiti toata seara si sa nu stati incruntate. Si in 2014 sa fim vesele, fericite si frumoase. Va pup! La multi ani!!!!
   

4 comentarii:

  1. Si eu am traume cu dentistii de cand o fugit unu cu plomba dupa mine :))).
    La multi ani! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Toti fugim de durere intr-un fel sau altul, insa tu ai fugit la propriu:)))

      Ștergere
    2. te rog ,imi spui ce dr ti-o scos maseaua ,si unde ,,ca am una de minte jos de imi vine sa bag mana dupa ea ,asa ma doare :(

      Ștergere
  2. La urgente, pe Crisan. Pe dr o chema zamfir anca, o tipa blonda, inalta. Am nr ei de tel, scrie-mi pe mail daca-l vrei.

    RăspundețiȘtergere