vineri, 1 noiembrie 2013

Intrebari si raspunsuri- Simona

     E foarte greu sa-ti vezi parintele, pe care-l crezi nemuritor, bolnav si imobilizat la pat si dependent total de tine. Spitalul este un mediu "toxic" moral. Te demoralizezi cat stai acolo si-ti trebuie cateva luni ca sa revii la normal. Desi multa lume desconsidera asistentele care lucreaza in acel mediu, eu am ajuns sa le apreciez si sa le respect. Am fost destul de incercata profesional pana acum, sarind de la o meserie la alta. M-am descurcat bine oriunde, insa am stat departe de domeniul medical. Nu e usor sa ai grija de un strain si de ace si alte fluide ce sa mai vorbim... Pana la urma bine ca s-a terminat cu bine si-ti multumesc pentru urarile de sanatate.

     Trecem la lucruri mai frumoase- fondul de ten:) Sa vedem cum te sfatuim:

  1. Varianta 1 si cea mai buna ar fi sa-ti comanzi de pe strawberry rattan-ul, pentru ca exista pe stocul lor. Nu insist din alte motive cu acest site. Dupa cum bine vezi, nu am nicio legatura financiara cu ei, nu am banner pe blog, nu am facilitati ca-i laud si ei nici macar nu stiu de existenta blogului meu. In paranteza iti spun ca de ieri seara tot le dau tarcoale, e acolo si Guerlain-ul Lingerie de peau ce-l testez acum;
  2. Nuantele existente in stoc, pe aoro pentru double wear sunt urate, inchise si gri. Am primit de la o prietena un pliculet de 2C3 Fresco 01, o sa-l incerc maine sa vad cum e. O sa fac si poze sa le pun pe blog, sa vedem cum este aceasta nuanta, deoarece aceasta exista pe stocul aoro acum. Poate n-o fi atat de gri in realitate pe cat cred eu ca e. O nuanta frumoasa ar mai fi si Tawny, insa nu cred ca o au nici p-asta;
  3. Daca tot ai reducere pe aoro, ma gandeam sa gasim alta varianta si anume sa-ti cumperi Dior Forever, insa am vazut ca au doar nuantele deschise. 
Weekend placut Simona, weekend placut tuturor!

2 comentarii:

  1. Multumesc mult de tot pentru raspuns! :)
    Stiu ca nu ai niciun parteneriat cu Strawberry, dar ai putea avea, au un progam de afiliere si cum tu oricum cumperi de la ei, ai putea beneficia de asta, iar daca eu voi comanda de le ei, promit ca o voi face prin link-urile/bannerele tale (daca vei adera la program :P).
    Cat despre nuantele gri, eu am folosit un bb cream Missha destul de gri, dar se vedea foarte ok ca nuanta pe ten, poate o sa ai o surpriza si de la DW :P Chiar sunt curioasa.
    In cazul in care nu gasesc rattanul pana la sfarsitul anului, o sa aleg altceva, ma gandesc serios si eu la Dior Forever, dar DW este mult mai pe gustul meu si ar fi un soi de compromis care nu m-ar face chiar asa de fericita. Mai vedem, iti multumesc inca o data pentru raspuns!
    Te pup, un weekend placut si tie! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu ma stiu la partea de publicitate pe blog, dupa cum se si observa:)
    Am o veste tare proasta, nu doar pentru tine, ci si pt mine. Nu mai vad rattan nici pe strawberry:(
    Am avut si eu missha, un flacon de 10ml, cred ca #23 era. Nu mi-a placut nuanta, dar s-a comportat tare bine pe tenul meu. Pe langa faptul ca avea factor de protectie mare, mai si matifia tenul pentru mult timp. Cred ca la ei ni se potriveste #27, care e o nuanta mai spre galben/bej, nu gri ca #23. Din pacate, #27 are si un pret pe masura:) L-am urmarit intr-o vreme, sa-l prind la 10ml la reducere sa vad cum e, dar nu l-au redus, fiind o nuanta tare cautata.

    RăspundețiȘtergere