sâmbătă, 9 martie 2013

Baghete cu cascaval si sunca

     Intotdeauna am probleme cu masa de seara, nu stiu ce sa mai gatesc, asa ca atunci cand am dat peste aceasta reteta, a unei colege de la serviciu, m-am grabit s-o pun in practica.
Ingrediente:

  • 200g salam sau muschi file
  • 200g cascaval
  • ketchup
  • 50 g smantana
  • oregano
  • 1 ou
  • aluat de foietaj


     Am lasat aluatul (cumparat) sa se dezghete (4ore). Apoi l-am desfacut pe masa.

L-am intins putin cu sucitoarea.
Apoi am amestecat putin ketchup cu smantana si am uns jumatate din foaie cu acest amestec.

Am taiat sunca si am acoperit jumatatea unsa.
Am ras cascaval peste sunca
Am acoperit totul cu cealalta jumatate ramasa libera.
Ca sa puteti face asta mai usor, lasati sub aluat folia cu care a fost invelit , astfel foaia nu se va rupe.
Taiati fasii si rasuciti . Asezati fasiile intr-o tava in care ati pus hartie de copt (am uns hartia de copt cu ulei)


Ungeti cu ou


si presarati putin oregano (sau susan, dupa preferinte)
Le-am lasat la cuptor jumatate de ora, dupa care au devenit asa
apoi asa:)
Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu