duminică, 2 martie 2014

Urban Decay- Naked 3


     
     Daca in trecut, machiajul ochilor reprezenta pentru mine doar folosirea tusului si rimelului, de vreun an incoace, am inceput sa folosesc si iluminator pe arcada. Atat! Urmarind multe tutoriale pe youtube, cu aplicarea fondului de ten, inevitabil am vazut si multe machiaje unde ochii erau frumosi scosi in evidenta, nu doar cu tus ci si cu farduri. Atunci a inflorit in mintea mea, dorinta de a incerca si eu asa ceva. Nefolosind farduri de ochi nici nu prea am avut material didactic, sa incerc sa-mi machiez ochii, insa dupa ce mi-a ajuns o comanda de pe ebay (dupa doua luni) cu doua pensule de blending, ieftine dar grozav de bune si am vazut ce importante sunt pensulele pentru un machiaj reusit, am inceput sa fiu tot mai preocupata si de machiajul ochilor, nu doar al fetei. De fapt, de cateva luni bune, mi-am trecut pe wish-list, o paleta de farduri. Nu doream culori puternice si vii, nu doream ca machiajul sa fie vizibil de la o posta. In cautarile mele pe net, acestea erau criteriile. In orice limba cautam, raspunsul era acelasi: Naked. Pe niciun produs cosmetic, cu exceptia fondului de ten, n-as fi dat niciodata mai mult de 50-100 ron. Paletele Naked costa o gramada de bani si nu-mi permiteam sa investesc atat de mult pe o paleta.
     Si atunci am inceput sa caut alternative la paletele Naked. Eram la un pas sa cumpar o paleta Sleek, cu nuante frumoase, naturale, dar am citit si cateva pareri negative despre ele. Ca se imprastie pe fata cand le aplici, ca te mazgalesti peste tot etc. Ca pret 60-70 ron, la care se adauga si transportul. Si atunci am luat hotararea: Naked, una si buna. Decat sa-mi iau o paleta cu 70 ron, de care sa nu fiu multumita, apoi o alta si tot asa, am strans bani la ciorapi cu un singur gand, aceasta paleta. 
     Daca vi se pare ca e doar scumpa, va inselati. Este si rara! Dupa ce am reusit sa-mi economisesc niste bani ia-o de unde nu-i. Pe site-urile din tara n-o gaseam. Am rugat o prietena care a avut o oprire in aeroportul din Istanbul s-o caute acolo. Nici n-au auzit de ea. Pe Ioana am rugat-o s-o caute cand s-a dus intr-o vizita la Paris. Sephora din Paris pe Champs Elysees- stoc epuizat. Pana intr-o seara cand o gasesc pe beautybay.com. Nici nu am mai avut curajul sa astept pana a doua zi sa nu se epuizeze stocul, ca mi-am si comandat-o, desi am avut mari emotii cu site-ul acesta. Este un site cu care nu sunt familiarizata, nu are  un feed-back din partea clientilor atat de roz si nici nu accepta plata cu paypal-ul. Sunt adepta paypal-ului, acel sistem de securitate pt platile online, unde chiar daca ti se percepe un comision, macar nu ti-e frica, ca-ti ia cineva toti banii de pe card. Pe site-ul beautybay a trebuit sa-mi dau datele de pe card si mi-a fost cam groaza. Din fericire, nu am intampinat nicio problema. Site-ul este situat in Anglia, pachetul ajunge la posta normala, in 10-11 zile calendaristice. 

     Paleta aleasa de mine este Naked 3. Am ales-o pe ea pentru ca Naked 1 nu era pe stoc, iar Naked 3 mi s-a parut mai frumoasa decat Naked 2. Naked 3 a fost lansata de Urban Decay prin noiembrie anul trecut si a primit multe laude din partea cumparatorilor, la fel ca primele doua. Nuantele sunt pigmentate, nu cad pe obraz la aplicare, rezista pe pleoapa o zi intreaga fara sa folosesc primer (desi am primit cateva mostre cu baza pt farduri, tot Urban Decay). 

Vine insotita de o oglinda mare, care chiar poate fi folosita atunci cand te machiezi, atat e de mare, dar si de o pensula cu doua capete: un capat pentru aplicarea fardului, celalalt pentru blending, la fel de utila.

 Nuantele, fata de primele doua palete, unde am vazut ca sunt spre bej-maro, sunt pe Naked 3 spre roz, dar un roz ff natural si subtil. E greu de explicat dar usor de exemplificat prin poze, asa ca va las cateva mai jos.

























Sunt ff multumita de achizitia facuta, presimt ca o s-o folosesc o viata de hamster, adica 2-3 ani:)

8 comentarii:

  1. S-o folosesti cu drag si sa ne arati si noua machiaje!
    Eu inca experimentez cu fardurile, dar cand ma voi hotari sa-mi iau ceva serios, cred ca tot spre Naked ma voi indrepta :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc frumos, draga Ira! Pai si eu tot la stadiul de experimentat sunt, asa ca n-o sa vezi in curand, modele pe ochii mei:) Partea buna la paleta asta e ca orice combinatie dintre nuantele ei, arata exceptional, nu-ti trebuie imaginatie ca face ea tot:)E paleta perfecta pentru o incepatoare, asa cum sunt eu.

    RăspundețiȘtergere
  3. oaaauuu!si eu o vreau ;))...sa o folosesti cu placere.chiar ma gandeam zilele astea la tine,ai "disparut"prea mult :(

    RăspundețiȘtergere
  4. N-am mai avut vreme de blog. Am muncit din plin la al doilea job pentru paleta asta:)Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  5. Frumoasa descriere a paletei, acum o vreau si eu :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Cat a costat shippingul ?

    RăspundețiȘtergere