sâmbătă, 25 ianuarie 2014

Eu si iherb.com

                                                         
                                                                         sursa

     Nu cred ca exista cititor de bloguri de beauty care sa nu fi auzit despre site-ul iherb.com. Foarte multe persoane erau cliente iherb, citeam aproape zilnic de vreo cumparatura de pe site-ul lor, insa ceva inexplicabil ma tinea departe de ei, desi comand frecvent online. 
     Cred ca 95% din cumparaturile online le fac noaptea, cand nu mai judec cu capul ci cu inima. In acea stare de beatitudine si nebunie, cheltui noaptea banii facuti cu multa truda ziua. Desi ma enervez pe propria persoana pentru aceasta slabiciune, nu s-a intamplat prea des sa dau rateuri, adica sa cumpar produse pe care mai tarziu sa nu le mai folosesc sau pe care sa le gasesc altundeva mai ieftin. Macar atata,nu?:))


     Intr-o noapte din asta, m-am scapat si eu cu o comanda mica, mica pe iherb. Am avut reducere 5$ fiind la prima comanda si produsele Real Techniques erau la reducere. Mi-am cumparat pensula lor cea mai laudata + o crema cu spf 50 de la Kiss my Face. Amandoua produsele + transportul = 56 ron.  Problema nu sunt produsele sau pretul lor, ci durata transportului: doua luni. Atunci cand am dat comada, speram ca Kiss my Face s-o inlocuiasca la timp pe cea de la Paula's Choice care era pe sfarsite. Stiind ca am facut comanda respectiva, nu m-am mai indurat sa dau banii pe o alta crema cu spf si in fiecare dimineata cand o puneam pe fata pe cea lipicioasa de la Bioderma, speram ca aia sa fie ultima zi. Daca stiam ca dureaza atat de mult, imi luam iar Paula's Choice. 
     Sunt o persoana calculata si pe cat posibil, nu ma las pe ultim moment. Daca trebuie sa termin ceva la job si am termen pana vineri, ma dau peste cap sa termin cu cateva zile mai repede, sa nu ma las pe ultima zi. Nu-mi place sa fiu presata de timp si prefer sa fac azi ce pot face si maine. Asta, pe cat posibil, ca mai sunt si exceptii si bineinteles ca depinde si de job.  Acesta de acum imi permite asta, la celelalte nu puteam, ca actele le primeam tot in ultimul moment. 
     Dupa doua luni, in care cred ca produsele mele au facut inconjurul lumii de cateva ori, au ajuns vinerea trecuta si in Arad. Mai am o comanda de pe ebay, tot de vreo doua luni, ratacita si aia pe undeva. Inca una d-asta si ma las de comertul online:)
Sa revin la iherb. Crema Kiss my Face este ff buna,

se comporta pe fata exemplar: patrunde repede in piele si nu lasa pelicula alba. Stiu ca este si bine formulata,Georgiana spunea asta, eu nu ma pricep.

Pensula Expert Real Tehniques este intr-adevar cea mai buna pensula de aplicat fondul de ten lichid. Mi-e ciuda ca am dat atatia bani pe cea de la Sigma, care inghite fondul de ten.

In concluzie, produse excelente, insa site prost coordonat
Sunt sigura ca o sa-mi cada cu tronc crema Kiss my Face insa o s-o caut pe alte site-uri de unde s-o cumpar, iherb fiind ultima varianta la care o sa apelez. 
Stiu ca site-ul e in America, ca e departe ca blabla, dar totusi, nu facem transportul cu diligente ca pe vremuri, nu?

10 comentarii:

  1. Haha, tare ultima fraza..
    Nu stiu cum e cu transportul asta, ca mie mi-a venit prima si singura comanda Iherb de pana acum in 10 zile..chiar nu ma asteptam..
    Oricum, e bine ca ai luat doua produse care iti plac si ti se potrivesc :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Comanda am dat-o de Vinerea Neagra sunt doua luni pline:) Ce noroc ca ti-a ajuns comanda atat de repede!

      Ștergere
  2. Pff, ce mult a durat in cazul tau!! Ideea este sa nu te deznadajduiesti pentru ca nu dureaza atat de mult de obicei si spune cineva care are ffff multe comenzi. Ultima a ajuns in 14 zile calendaristice si de obicei cam asa dureaza. Cine stie ce s-a intamplat in cazul tau, dar bine ca a ajuns totusi.
    Pensula aceea o am si eu, este prima mea pensula RT ca si tine, insa am folosit-o doar cateva luni pentru fdt. Mi se parea totusi ca absoarbe cam mult si am revenit la aplicarea cu degetele :P. Acum o folosesc pentru blush, e micuta si destul de compacta, imi place cum aplica blush-ul. Cea destinata blush-ului (am cumparat-o dupa aceea si pe aia) e mare si prea pufoasa si nu-mi place s-o folosesc.

    In alta ordine de idei voiam sa-ti spun ca mi-a ajuns plicul. Iti multumesc mult de tot!! O sa dureze ceva pana voi putea testa fdt pentru ca deocamdata fata mea este in revizie, dar o sa te tin la curent.

    Te pup, sa ai o seara frumoasa si linistita! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce repede a ajuns plicul la tine, joi dimineata l-am pus la posta...Cum ti-e fata in revizie? ca nu inteleg.
      Eu nu mai pot aplica fondul de ten cu degetele. Pe cea de la Sigma o folosesc rar, in schimb, pana mi-a ajuns asta Expert, am folosit-o pe cea din poza, comandata din China. Cred ca se vede in poza ca s-a ros si aplica tot mai bine tocmai ca s-a ros:) Ce ciudat!;)
      O seara frumoasa si tie, draga Simona!Te pup!

      Ștergere
  3. Off ce mi-ai taiat elanu cu iherb ,vream sa fac si eu o comanda zilele astea :Dprima. sa folosesti produsele cu placere,or fi ramas inzapezite pe undeva daca tot ninge si la noi :)))

    RăspundețiȘtergere
  4. Dar ninge acum, dupa ce a ajuns pachetul:) Eu zic sa nu te descurajezi, uite ce zic Ira si Simona, ca in cazul lor a ajuns repede. Pe mine m-a enervat asteptarea asta, sper sa nu uit degraba, ca sa nu mai comand:

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna!
    Imi pare rau ca ti-a ajuns atat de greu coletul, din cate am citit se mai intampla ca sarbatorile sa dea putin peste cap livrarile. Eu am primit in Cluj un colet in 4 saptamani si unul in 2, nu stiu de ce depinde. Poate le mai dai o sansa, mai ales daca iti faci planurile din timp :)
    As vrea sa te intreb ceva, daca bine am inteles, locuiesti in Arad, oare poti sa-mi confirmi sau poate din cititoarele tale stiu daca sunt sanse sa ajunga coletele iherb la posta vamala sau sa te trezesti cu taxe extra?
    Cunosc pe cineva interesat si nu s-ar risca inca, exista totusi si orase unde poti avea surpriza asta, chiar si la transportul cu 4$.

    Multumesc frumos, iti doresc o saptamana usoara!

    Stefana

    RăspundețiȘtergere
  6. Bine ai zis, poate stiu cititoarele cazuri in care au platit taxe. La mine nu a fost cazul, a ajuns la posta unde vin in general coletele din UE.
    Ma gandeam ca o sa mai comand crema cu spf, insa parca nu adera asa bine fondul de ten la ea. Deocamdata testez si am nevoie de mai mult timp sa-mi dau seama.
    Cu placere, desi nu ti-am fost de ajutor:)O saptamana usoara si frumoasa si tie!

    RăspundețiȘtergere
  7. Kiss my face e buna si pentru tenul acneic...? Un nou cod, pentru o prima comanda :P BWW989

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Scuze,ti-am publicat comentariul si am uitat sa si raspund:(
      Nu stiu daca e bun, eu nu am acnee, imi mai iese cate un cos, dar se vindeca repede, cel mai sigur datorita exfoliantului BHA. Nu e o crema grasa, este o lotiune potrivita tenului meu gras. Eu am trecut iar la crema cu spf paula's choice. E 98ron dar are gramaj mare.

      Ștergere